Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Взех си поправката по Физиология с 5 Хвалба: Видяхме се с готини колеги, макари за краткоМрън: Заминаха си отново и чак на 16 пак заедно Сериозното мрън: На Бравото пак му текна ... масло ли е, нафта ли е, иди разбери - май и двете, а не се вижда от къде тече и то само когато е на наклон с муцуната надолу, само се вижда че отдолу всичко е мокро и ми мирише на скъп ремонт.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Оплакване - на този ден, преди 18г. погребах 19-годишния си брат.Към днешна дата, почти всички, виновни за смъртта му, са получили това, което заслужават!Което доказва за пореден път, че думите на Ванга ( в подписа ми) са верни.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka написа:
        Което доказва за пореден път, че думите на Ванга ( в подписа ми) са верни.
        Което ме подсеща да споделя, че "хората" виновни за сегашното ми положение рано или късно ще си платят за нечовешкото в тях. И колкото по-рано осъзнаят какво причиняват(не само на мен) с нечовешките си постъпки, обвинения и поведение, толкова по-добре за тях.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване: Вчера се срещнах на два пъти с товарния влак. За нещастие не успях да го извадя. Скъса ми 0.60.Изкарахме едно бебе около 2,5кг. На всичкото отгоре втория път, паднах от стола и го скъсах
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвалба: Вчера ходих във Варна, за да гледам 3Д кино.Оплакване: Спухак две предни гуми. Едната по магистралата, другата във Варна...
            Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

хвал: двата фиата са измити и на двата резервоарите са до капачкатамрън:ходих на работа въпреки че съм почивкаоще мрън:и утре съм на работа въпреки че съм почивка
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: развали ми се ходенето на драга на Божурище утре. С несериозни хора да се организираш е така.

Коментар

Хвалим се : Вкарах фичо за смяната на съеднител излязоха още дребни неща като маркучи на спирачки и маншони на каретата направихме ги и сега само Бензин иска :D .Оплакване : Щях да слагам съединител Люк или Сакс , но и 2-те марки ги нямаше и накрая сложих Mecarm ...... дано да е читав . Въпрос на късмет........
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Хвалба: след малко отивам да късам джуките на рибоците.Хвалба: ремонта свърши.

Коментар

Хваля се в отпуска съм
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: много добре ми дойде риболовния излетОплакване: огромен шаран ми се откачи на 2 метра от брегаОплакване: някакъв влак безкомпромисно ми скъса дънната.Оплакване: след 5 часа спининг-резултата беше 1 едър костър и 3 малки.

Коментар

Голяма скука бре.... и бирата не ми върви нещо....
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                            Голяма скука бре.... и бирата не ми върви нещо....
                            Веско, грешно решение, брат. 300 грама ракия сваля напрежението от теб и го прехвърля на околните. :DНе знам хваля ли се, оплаквам ли се, но няма да е все така.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Гледам тука Xfactor голям смях пак :D :D

Коментар

Оплаквам се: Ексайда умря от веднъж. Тъкмо си изкара гаранцията...голяма марка уж...прекъснат вътре и под по - голям ампераж го няма.Хвал за сега: Поръчах си най - евтиния и с най - измислената марка акумулатор. Гаранцията дано си изкара и той.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                                Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
                                X