Оплаквам се: така и не отидох на концерта на Роджър тази вечер, а като загрижен баща, моя дълг беше да заведа 10 годишния си син, за да го образовам. Ама хем съм без пари, хем съм го гледал в Загреб преди две три години, хем съм изморен и не ми се лангърка до София за един концерт и айде обратно, хем нямаше с кой за компания - трябваше да сме само двамата, хем 100лв почти за нафта... Хиляди оправдания има, ама така ме е яд, че ще се пукна... След тоя яд, каква хвалба бе...Всъщност:Здрави сме всички в къщи, каква по голяма хвалба от това!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Оправих задницата... 2 ремонтни комплекта за носачите и амортисьори. Егати само те са ми 210лева и оня като ми каза 120лева за работата и :O... откачал и резервоара и прецакал нивомера, а върви се оправяй с тая газова бутилка сега. Много ми е чудно нормална ли е тая цена, ако има някой запознат да удари 1 ЛС моля...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Оплакване:Както е казал поета "3 дена младите дружини...", та и аз 3 дена се борих с газовия котлон "Янтра 2". Всичко започна от смяна на бутилката на Шел, като невеж си избрах чисто нова бутилка, белким е по-сигурна, НО котлона не пали като хората, все едно съм сложил една запалка. След поздрави по всички женски линии, отидох и смених бутилката, като пак избрах нова - сответно пак ГЕРШКА. Пак същата история. Разглобих всичко /за първи път откакто го имам/, почистих, смазах и резултат - 0. Тогава набедих горелките, тъй като от оригиналните изпада доста ръжда на люспи, купих нови, естествено каквито ми попаднаха - пак от невежество. Резултатът отново беше нулев. Накрая ми писна и отидох на топливо, с целия котлон и бутилката, да търся майстор и този път улучих в десятката. Майстора, вече пенсионер, случайно се оказа там да си зарежда колата. Оплаках му се и му дадох цялото оборудване за преглед. След 2 часа ми се обади, че всичко е готово.Резултат: Сменил едната дюза и ми каза тези горелки да си ги закача на нова година на елхата, за нищо не ставали, котлона си работеше със стартие прекрасно, НО не и с новата бутилка. След 2 часа сладки приказки и една лекция за всичкото което ми поиска 8 лв., дадох му 10 лв. , всичко беше на 6. Оказа се че в новата бутилка има доста въздух и затова не ми е работил котлона. Майстора ми обясни,че чисто нова бутилка, когато се зареждаза първи път, най-напред се изсмуква въздуха и после се пълни с газ, а Шелажиите не са го направили и на двете дето ги взех и това ми разказа 3 дена играта. ПОУКА: НИКОГА НЕ ИЗБИРАЙТЕ СТОКАТА ПО ВЪННИЯ ВИД, в случая нова бутилка.Лекцията ми беше диста полезна.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Три дни на язовир Копринка, на пежарска среща. Страхотно изживяване със страхотна компания от 100 души, няколко кучета и двайсетина деца.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Фук - Фук Вчера малкия одъртя Има камион на който пише че някакъв МАСК ама си е чист КРАЗМрън - То туи детски рожден ден по бетер и от новобранска бре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Фук - Фук Вчера малкия одъртя Има камион на който пише че някакъв МАСК ама си е чист КРАЗМрън - То туи детски рожден ден по бетер и от новобранска бре."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар