Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба-Ах моретоооо!Една седмица от днес семейно моренце.Съболезнования от мен също за на Кирето човека.Жалко е по този начин.Бъдете нащрек и се пазете.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
      Движението по АМ Хемус пък в обратната на мойта посока беше задръстено, 5 км опашка неподвижна... поне 20-тина коли видях да се движат в обратна посока в насрещното на аварийки. Не знам колко катастрофи са станали, но само на 1 км от там, колите летяха към задръстването с по 140... Святках, святках - който зацепи, зацепи. Тя луда работа.
      Ами...днес не са святкали, и резултатът е налице. 3 загинали, не знам си колко ранени..А колко по-лесно би било една патрулка на 5-6 км по-горе да убива движението ... дори и патрулка не е нужна. Просто нещо да мига, да предупреждава хората, че след завоя на 7-ми километър има задръстване... Щото излизаш от завоя със 120-140, и пред теб всичко наспирало... Така е и станало.

Коментар

emzo написа:
        Поредния годишен МРЪН - Да им с**а на Община Стара Загора.Определено за следващата кола ще търся вратичка в данъчното или кат.
        Много бе, в София област за същите коне плащам около 170лв данък, много сте напред заралиите Оплакване: първи работен ден след отпускатаХвалба: 1. Днес ще гледам гуми за пунтото, че предните гуми ми тровят живота2. Ще купувам обзавеждане за стая в апартамента
        punto HGT

Коментар

Хвалба - 2 седмици на морето, кеф.Голямо оплакване - фиатката ни остави на магистралата на 180 км от София и се разделих с 250лв за пътна помощ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мрън!Мрън! - дано не е отишъл двигателят Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
          Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
          Suzuki Vitara 2.0V6
          Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

didich написа:
            emzo написа:
            Поредния годишен МРЪН - Да им с**а на Община Стара Загора.Определено за следващата кола ще търся вратичка в данъчното или кат.
            Много бе, в София област за същите коне плащам около 170лв данък, много сте напред заралиите
            Добрата новина е, че подкупни данъчни служители , колкото искаш.Мизерници са и за малко кеш им светват зъркелите.А при тези условия клоня към 1.8Т ама 180к.с. хвалби бяха това
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Добрата новина е, че подкупни данъчни служители , колкото искаш.Мизерници са и за малко кеш им светват зъркелите.А при тези условия клоня към 1.8Т ама 180к.с. хвалби бяха това
              кеф цена нямаколкото по голямо стадо коне-толкова по-голям кеф е и повече зоп ще трябва :D
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

emzo написа:
                didich написа:
                emzo написа:
                Много бе, в София област за същите коне плащам около 170лв данък, много сте напред заралиите
                Ама ти се бъркаш. Служителите в Местни данъци и такси не са служители на НАП, а са под ръководството на кмета на дадената община или район.С две думи - не са данъчни служители. Иначе си прав. Има много подкупни служители и то все в администрацията. Аз поне досега не съм чула да подкупват някоя продавачка на дрехи, например. Хвалба: хубаво изкарани почивни дни с арни хора.
                Един за всички, всички за мен

Коментар

Оплакване голяяяяямоооо : Вчера рожденникът Краси е идвал да ме види в Китен , но някой му е затворил телефона .Сега извършвам разследване за да разбера кой ми е бъзикал слушалката. Основните подозрения падат върху Мистър Синът ми !!!!
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Похвал- няма такъв кеф като плажа на лунна светлина! Тихо ,спокойно, луната свети с всичка сила ,а водата е толкова чиста ,че си виждаш краката на дъното при дълбочина 160см. Като добавим и любимият човек до теб идилията става пълна.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

няма по-лошо нещо от това да обичаш двама човека и единият от тях да те обижда по начин който никой не го е правил до сега и по този начин да не виждаш и другия човек..... и това в кофти период за мен. Много тъпо! ...не е хвалба, не е и оплакване..... просто споделям
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                        няма по-лошо нещо от това да обичаш двама човека и единият от тях да те обижда по начин който никой не го е правил до сега и по този начин да не виждаш и другия човек..... и това в кофти период за мен. Много тъпо! ...не е хвалба, не е и оплакване..... просто споделям
                        .Брат ми, стискай зъби и важното е да не става по начина на другия човек, така ще го боли много повече от теб. Повярвай ми, това е самата истина
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба - демонтаж , лепене, монтаж и помпене на велосипедна гума - 40 мин - като за пръв път се учудих от себе си Оплакване: целия се олях с лепилото за лепенките , а накрая даже получих мъмрене от малкия че съм се забавил толкова много
                          Brava 1.6 ELX

Коментар

Хвалба: от утре може би с нова... кола )
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Никога вече печене на телеса по българското Черноморие !!!!НИКОГА !Хем миналата година се почувствах бял човек по хърватските къмпинги , хем реших че нещо се е променило тук Мръсна вода и плажове , мазни и некоректни хазяи , тъпа чалга и т.н.
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Мрън .... пешеходец съм
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X