Оплакване: сутринта към 5 получих силен алергичен шок много яко ма надрусаха с лекарства и съм като парцал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bane
-
Оплакване/Похвала - от петък вечерта до сега навъртях 1200 км. Направих един плаж на Черно море. Изгорях само от едната страна (дясната), щото се пекох легнал на лявата.Вълните едни еееей такива големи, червения байряк над плажа се вееше като на 9 септември. Морето - само го гледахме...тъкмо рекох да си потопя краката, и един с една свирка като се разсвири, като се затича...то мъж ли бе! Едни татуировки, едно чудо! Да не тръгне да се дави, човек, като почнат да го спасяват, може да получи удар, мислейки че вече е в пъкъла.Движението по АМ Тракия беше...страшно. Тая магистрала таман я направиха, и трябва да я разширяват.Движението по АМ Хемус пък в обратната на мойта посока беше задръстено, 5 км опашка неподвижна... поне 20-тина коли видях да се движат в обратна посока в насрещното на аварийки. Не знам колко катастрофи са станали, но само на 1 км от там, колите летяха към задръстването с по 140... Святках, святках - който зацепи, зацепи. Тя луда работа.На всичко отгоре един от пътуващите в колата ми наговори компилация от толкова глупости, колкото не бях чувал за последните 4-5 години.Ей ся си лягам, след 8 часа път.
Коментар
-
Да не си я уговорил вече, че плащаш данъка? Оплаквания:1. Може да се нарече капо риболова през уикенда.2. Синчето се разболя от някакъв гаден вирус, и е скофтен - от там и ние....Хвалби- няма."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Хваля се:От днес вече и с Кат. С !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Отивам на погребение... млад човек няма и 30 г..... катастрофа около Стара Загора. УЖАС!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day Моите съболезнования за приятеля ти! Много жалко, че си отиват по този начин толкова млади хора.ХвалМрън: Приключих една връзка, изпълнена с много лъжи.Съвет: Никога не прощавайте и не се връщайте при бившите си !Хвалба: Колата е напълно ремонтирана - сменени предни дискове и накладки, лагери на задни носачи, гумите са сложени на правилните джанти, и вече няма да подскача, и да тегли на една странаМрън: парите за новата боя отидоха за ремонтите, и ще почака до пролетта.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар