tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Абе к’во ми трябваше да си късам нервите да я пускам тая анкета в общите приказки? Нали и без това си знам какъв ще е резултата, а пък с целия си акъл и баш в тоя раздел дето е най-спамерски я пльоснах. Отгоре на всичко трябва да чета и хорските глупости...щото на българина да плюе и да разбира му дай и друго не му трябва, а така да мразя да чета глупости...то още малко и очаквам да "разбера", че колата е направо за скрап и да я давам докато не е паднала цената на желязото А просто исках цифри без пълнеж - явно много искам...ама кой каквото сам си направи...нали знаете :P Хайде сега да не съм толкова мрачен да си кажа и хвалбата:Все пак сестра ми явно ще спечели от тази цялата табота Преди това не се бях замислял за този вариант, защото Купето не ми се струва кола за жена, но кой е казал пък, че не е ?Втора хвалба:Понеже ми забавиха пицата сега хапвам на аванта. Даже и не знаех, че има такъв вариант. Чак ми е неудобно...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
tomsan написа:Оплакване: Преждевременно приключих на скоро започната работа.Хвалба: Приключих стара и натоварваща "връзка".Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Слав написа:Оплакване: Абе к’во ми трябваше да си късам нервите да я пускам тая анкета в общите приказки? Нали и без това си знам какъв ще е резултата, а пък с целия си акъл и баш в тоя раздел дето е най-спамерски я пльоснах. Отгоре на всичко трябва да чета и хорските глупости...щото на българина да плюе и да разбира му дай и друго не му трябва, а така да мразя да чета глупости...то още малко и очаквам да "разбера", че колата е направо за скрап и да я давам докато не е паднала цената на желязото А просто исках цифри без пълнеж - явно много искам...ама кой каквото сам си направи...нали знаете :PThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
S_BANKOV има, има на 1,20лв/бр.Оплакване: министрото ще идва на гости и е някаква пандемия тука.Хвалба няма засега."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:lubomm написа:Утре заминавам на регата Кор Кароли за 4 дена оле оле олеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар