Оплакване: Голямо дърво на риболова Подготвих се очен хорошо, но явно не подбрах добре мястото. Само 2 риби до обяд (1 скобар и една платичка). + Кофтия вятър = на обяд си бях вкъщи.Един риболов свестен нямам тая година.... Пак към Оплакванията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bane
Колегите рибари да не посещават водоема Леново, понеже едрите каракуди вече ги няма, а големите шарани са мит.Днес за 7 часа - безброй каракуди по 1 пръст, 2 шаранчето по 100-200 грама, 5-6 костура по-малки от кутрето.И това на дъно, на ваглер, на обикновено перо, с всякаква стръв - жито, царевица, стериопор, бял червей, торен, земен...Чичото дето събира парите каза че ние не сме можели да ги хванем, при положение че от 50+ човека не видях някой да има удар или да извади нещо повече от шамарче.... оплакване.
Коментар
-
Хвалба : за сряда слетобяд ще прехвърлям алфата ( неска идваха да я гледат и в сряда ще дава парите )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Mupo написа:Хваля се: Ком-Емине за 21 дни, с къща, дрехи и храна на гърба ~20kg.. Без GPS с карта на 30 години, абсолютно неточна. 1 ден авариен, 1 ден дъждовен и близо 2 дни губене, т.е. 17-18 дни в движение. Искам ПАК !!! Оплаквам се: Имам няколко мазола дето ... Искам ПАК !!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
...незнам дали е хвалба или оплакване...Тая Гърция за никъв чеп не става...ни пътищата им пътища, ни курортите им курорти...пълна простотия...чак ми е странно, че имат самочувствието да са по-хубава/устроена страна от нас...единственото в което са по-добри са заплатите и повечето магистрали...иначе са си пълен т@*@к...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
На мен пък много ми харесва. Последно бях в Касандра. Вярно е, че хотелът трябва да е поне 4 звезди, че не отговарят много. Аз бях в 5 звезден и храната и басейна и всичко си беше супер. Много зависи в кое градче ще си. Има такива подходящи за почивка има и за забавление. Но най-важното - водата е кристално чиста. Такова синьо у нас няма как да видиш.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ох, ами не съм писал от много време, да се оплача по ред на нещата от много отдавна до последните събития днес- Счупих скоростната кутия на моя Фичо, много зор видя.- Пристигнаха ми 4 призовки на мое име ..- Разболях се от гнойна ангина и някви сложни работи се развиха покрай нея, много зле..- Днес отидох да разбера за какво са, и ми пристигнаха 8 акта/фишовеНе е нещо кой знае какво.. ама не мога да не го отбележа.. и сега обратно с оплакванията, малко похвали- Оправихме скоростната кутия с колегата xctr и сега колата е пак в движение! - Излекувах се почти от гнойната ангина - остана ми малко спомен в гърлото, още трудно преглъщам, но вече няма температура, отпадналост и си ям супер.. радвам се отново , изпълнен с хубава сила :P - Понеже по-рано през годината ми откраднаха другата кола (Volvo V70) , и с нея ми замина и книжката, най-накрая с пристигането на тия актове и фишове, се появи един документ на който ми пише номера на книжката, и вече мога да живея спокойно, щото си го знам и ще си спестя някоя и друга минута в обясняване на полицаите.Другото което е - книжката още ми е валидна.. въпреки това, че искат да ме лишават някакво време от нея.. следователно, дори и да не е при мен, при справка се измъквам много хубаво от по-сложни ситуации.. абе, щастлив ден е днес за менFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
tyson написа:Оплакване: Голямо дърво на риболова Подготвих се очен хорошо, но явно не подбрах добре мястото. Само 2 риби до обяд (1 скобар и една платичка). + Кофтия вятър = на обяд си бях вкъщи.Един риболов свестен нямам тая година.... Пак към Оплакванията.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплакване : бабами не я изписаха от болницаата ( проблеми с бъбреци) 2 баща ми пак е на системи , 3-то неска много бач 4-то скарах се с един колега много 5-т0 глезена ме боли много . Хвалба : алфата мина преглед ( а трябваше да е преди 2 месеца ) вечерта ще излизам с нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_31ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
tyson написа:Bankov - не. Тук в района на града. Ти на кой о-в ще акостираш?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - само този ме спасява мен, Аутаните за нищо не стават"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Емо този съм го пробвал и върши работа за 20-30 минути, само Тропикала става за Дунава и репелента който един Мусовир от офроуд форума бърка, ама пък скоро не е правил.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Банков - отваряй кръвната банка за 5 дена, докато си на острова Просто не ми се мисли какво ще е сутринта и привечер.Похвала: Събота вкарвам лодката. Ще посетя моя любим остров. АКО НЕ МИ МИНЕ ЧЕРНА КОТКА ПЪТ. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар