Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Голямо дърво на риболова Подготвих се очен хорошо, но явно не подбрах добре мястото. Само 2 риби до обяд (1 скобар и една платичка). + Кофтия вятър = на обяд си бях вкъщи.Един риболов свестен нямам тая година.... Пак към Оплакванията.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колегите рибари да не посещават водоема Леново, понеже едрите каракуди вече ги няма, а големите шарани са мит.Днес за 7 часа - безброй каракуди по 1 пръст, 2 шаранчето по 100-200 грама, 5-6 костура по-малки от кутрето.И това на дъно, на ваглер, на обикновено перо, с всякаква стръв - жито, царевица, стериопор, бял червей, торен, земен...Чичото дето събира парите каза че ние не сме можели да ги хванем, при положение че от 50+ човека не видях някой да има удар или да извади нещо повече от шамарче.... оплакване.

Коментар

Хвалба : за сряда слетобяд ще прехвърлям алфата ( неска идваха да я гледат и в сряда ще дава парите )
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Mupo написа:
          Хваля се: Ком-Емине за 21 дни, с къща, дрехи и храна на гърба ~20kg.. Без GPS с карта на 30 години, абсолютно неточна. 1 ден авариен, 1 ден дъждовен и близо 2 дни губене, т.е. 17-18 дни в движение. Искам ПАК !!! Оплаквам се: Имам няколко мазола дето ... Искам ПАК !!!
          Toва някакъв "лъч" ли е бил? Или част от "лъч"? Не знам дали ме разбра... Приемате ли ентусиасти? Иначе - евалла! Хвалба - върнах на клиентка очилата, които си беше забравила в магазина. Каза, че струват "само" 200лв.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

...незнам дали е хвалба или оплакване...Тая Гърция за никъв чеп не става...ни пътищата им пътища, ни курортите им курорти...пълна простотия...чак ми е странно, че имат самочувствието да са по-хубава/устроена страна от нас...единственото в което са по-добри са заплатите и повечето магистрали...иначе са си пълен т@*@к...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

На мен пък много ми харесва. Последно бях в Касандра. Вярно е, че хотелът трябва да е поне 4 звезди, че не отговарят много. Аз бях в 5 звезден и храната и басейна и всичко си беше супер. Много зависи в кое градче ще си. Има такива подходящи за почивка има и за забавление. Но най-важното - водата е кристално чиста. Такова синьо у нас няма как да видиш.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ох, ами не съм писал от много време, да се оплача по ред на нещата от много отдавна до последните събития днес- Счупих скоростната кутия на моя Фичо, много зор видя.- Пристигнаха ми 4 призовки на мое име ..- Разболях се от гнойна ангина и някви сложни работи се развиха покрай нея, много зле..- Днес отидох да разбера за какво са, и ми пристигнаха 8 акта/фишовеНе е нещо кой знае какво.. ама не мога да не го отбележа.. и сега обратно с оплакванията, малко похвали- Оправихме скоростната кутия с колегата xctr и сега колата е пак в движение! - Излекувах се почти от гнойната ангина - остана ми малко спомен в гърлото, още трудно преглъщам, но вече няма температура, отпадналост и си ям супер.. радвам се отново , изпълнен с хубава сила :P - Понеже по-рано през годината ми откраднаха другата кола (Volvo V70) , и с нея ми замина и книжката, най-накрая с пристигането на тия актове и фишове, се появи един документ на който ми пише номера на книжката, и вече мога да живея спокойно, щото си го знам и ще си спестя някоя и друга минута в обясняване на полицаите.Другото което е - книжката още ми е валидна.. въпреки това, че искат да ме лишават някакво време от нея.. следователно, дори и да не е при мен, при справка се измъквам много хубаво от по-сложни ситуации.. абе, щастлив ден е днес за мен
                Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

tyson написа:
                  Оплакване: Голямо дърво на риболова Подготвих се очен хорошо, но явно не подбрах добре мястото. Само 2 риби до обяд (1 скобар и една платичка). + Кофтия вятър = на обяд си бях вкъщи.Един риболов свестен нямам тая година.... Пак към Оплакванията.
                  Ники, на острова ли беше? Хвалба на 20-ти акостирам на Дунава за 5 дни. /ако е останала вода/.Очертава се газене с джип до острова, много кал, комари, кайсиева ракия и паржоли.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Bankov - не. Тук в района на града. Ти на кой о-в ще акостираш?

Коментар

Оплакване : бабами не я изписаха от болницаата ( проблеми с бъбреци) 2 баща ми пак е на системи , 3-то неска много бач 4-то скарах се с един колега много 5-т0 глезена ме боли много . Хвалба : алфата мина преглед ( а трябваше да е преди 2 месеца ) вечерта ще излизам с нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

tyson написа:
                        Bankov - не. Тук в района на града. Ти на кой о-в ще акостираш?
                        На острова срещу Нова Черна.Мрън не мога да намеря качествен репелент, от няколко дни търся аутан тропикал но го няма. Хвалба, купих си две пръчки тип лозарски колове, за 50лв двете.

Коментар

Хвалба - само този ме спасява мен, Аутаните за нищо не стават
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Хвалба - само този ме спасява мен, Аутаните за нищо не стават
                            Аз пък съм доволен от Аутана, ама е много скъп... Имаше някакво за ~3 лв. и ми го хвалиха че върши работа.И да се похваля - смених предните носачови тампони и сега е медец предницата
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Емо този съм го пробвал и върши работа за 20-30 минути, само Тропикала става за Дунава и репелента който един Мусовир от офроуд форума бърка, ама пък скоро не е правил.

Коментар

Банков - отваряй кръвната банка за 5 дена, докато си на острова Просто не ми се мисли какво ще е сутринта и привечер.Похвала: Събота вкарвам лодката. Ще посетя моя любим остров. АКО НЕ МИ МИНЕ ЧЕРНА КОТКА ПЪТ. :D

Коментар

Working...
                                X