Принципно не се оплаквам, но много се ядосах!Някой ми е откраднал капачките на вентилите на джантите, едни готини синички. Да му изсъхнат ръчичките ( разбира се ако е някое детенце и за кеф ги е свалило, да не му изсъхват )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
DogForLife написа:... Някой ми е откраднал капачките на вентилите на джантите, едни готини ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Хвалба: Смених задните накладки...раздвижихме цилиндрите...стильо спира като чук! ))Хвалба: Изкарах два забавни дни в Перник, въпреки, че бяха служебни и не спряхме да бачкаме...Хвалба: Отивам на моренцеееееееееееееееее Оплакване: От толкова зор забравих да си сменя пари...сега утре ще трябва да търся чейндж...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Bane
Irka написа:Оплакване - братът на приятелката ми почина днес. 30-годишен, катастрофа...Никой не знае колко му е писано...
Коментар
-
DogForLife написа:Принципно не се оплаквам, но много се ядосах!Някой ми е откраднал капачките на вентилите...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Да се похваля: Днес монтираха поръчаните от мен два климатика Panasonic. Първите ми впечатления са много добри. Направих и подарък на жената, пералня AEG и печка с керамичен плот Voss.Оплакване: Старата пералня си хвърли лагерите на барабана за втори път. Сега пак ще се разцепва барабана......но ще върви проклетия Индезитnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
FSI са си бензинови мотори с директно впръскване на горивото в горивната камера на всеки цилиндър под високо налягане. TFSI са същите, по ново поколение, с ТУРБИНА. Чувам че и те трудно се газифицират. Подбно на JTS на Алфите - то те са и близки като мотори. Конфепцията на впръскване е същтата - директно в цилиндъра, като GDI моторите на Митсубиши. Чувам че ставало само с газов инджекцион на течна фаза... Не знам доколко е вярно.Проблема идвал от това че като не работи бензиновата дюза се запича и приключва. БРЦ имали някакво решение - на всеки 3 такта газ, 1 такт бензин. Т.е. Работи на газ в 75% от времето. Абе обречена работа. По темата:Хвалба: почивам и ходих за риба с дядото и малкия, после спах следобяд, което е огромна рядкост при мен. Мрън: едвам по едно рибе хванахме, хем бяхме на Марица.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:FSI са си бензинови мотори с директно впръскване на горивото в горивната камера на всеки цилиндър под високо налягане. TFSI са същите, по ново поколение, с ТУРБИНА. ...emzo написа:Джими разпитай, в Пловдивско им вадили бензиновите дюзи и слагали газови на тяхното място, колата остава само на газ да работи. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар