Оплакване: Снощи ми изчезна спирачната течност...няма течове няма спукан маркуч.. Нещо отзад стърже..предполагам, че ми е заминала накладка...много тъпо...Оплакване: Нямам време да закарам колата на сервиз...а събота ще пътувам...дано да няма проблеми...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Пак ми надраха колата ,цялата дясна страна от заден до преден калник през вратите.Ще се пробваме с пастиране на някоя мивка,че не изглежда дълбоко.Ама тоя съсед ако го хвана и още тъпчат ме с антибиотици от 3 седмици,а не знаяк от къде идва въпросната инфекция.В работата е лудницаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Оплакване: Пак ми надраха колата ,цялата дясна страна от заден до преден калник през вратите.Ще се пробваме с пастиране на някоя мивка,че не изглежда дълбоко.Ама тоя съсед ако го хвана и още тъпчат ме с антибиотици от 3 седмици,а не знаяк от къде идва въпросната инфекция.В работата е лудницаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Оплакване : прецаках си глезена и съм със шинаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ами точно този който бях счупил ........ 1 месец го пазих и сега е леш , със шина за неопределено време ...........ОПлакване .....ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Mupo написа:Хваля се: Ком-Емине за 21 дни, с къща, дрехи и храна на гърба ~20kg.. Без GPS с карта на 30 години, абсолютно неточна. 1 ден авариен, 1 ден дъждовен и близо 2 дни губене, т.е. 17-18 дни в движение. Искам ПАК !!! Оплаквам се: Имам няколко мазола дето ... Искам ПАК !!!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар