Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Снощи ми изчезна спирачната течност...няма течове няма спукан маркуч.. Нещо отзад стърже..предполагам, че ми е заминала накладка...много тъпо...Оплакване: Нямам време да закарам колата на сервиз...а събота ще пътувам...дано да няма проблеми...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: Пак ми надраха колата ,цялата дясна страна от заден до преден калник през вратите.Ще се пробваме с пастиране на някоя мивка,че не изглежда дълбоко.Ама тоя съсед ако го хвана и още тъпчат ме с антибиотици от 3 седмици,а не знаяк от къде идва въпросната инфекция.В работата е лудница
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
        Оплакване: Пак ми надраха колата ,цялата дясна страна от заден до преден калник през вратите.Ще се пробваме с пастиране на някоя мивка,че не изглежда дълбоко.Ама тоя съсед ако го хвана и още тъпчат ме с антибиотици от 3 седмици,а не знаяк от къде идва въпросната инфекция.В работата е лудница
        Е как да не го запалиш после тоя? Как да не си агресивен? Не знам...
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Взех си лети жанси
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз пък ударих отново ударения ми преден ляв калник, мисля че време да го сменя.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мрън: Толкова ми се спи че сутринта щях да се напръскам вместо с парфюм с WD-40.Хвалба: А пък ми се спи защото до ранните часове играх на новата зарибявка: World of Warplanes и си поставих рекорд - 3 свалени самолета за 1 битка
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Оплакване : прецаках си глезена и съм със шина
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                  Съчувствам ти .. преди 2-3 седмици аз си го усуках на 1 мач и все още накуцвам ;Х да се счита за оплакване Хвалба - утре със зелената вещица ще пътувам до морето (:

Коментар

Grisha_bravo написа:
                    На счупения крак, или на другия. Какво правиш ти бе, момче? Да не тренираш КИК БОКС?По темата - трая си.
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Оплакване: Няма толкова тежка седмица...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ами точно този който бях счупил ........ 1 месец го пазих и сега е леш , със шина за неопределено време ...........ОПлакване .....
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се: Ком-Емине за 21 дни, с къща, дрехи и храна на гърба ~20kg.. Без GPS с карта на 30 години, абсолютно неточна. 1 ден авариен, 1 ден дъждовен и близо 2 дни губене, т.е. 17-18 дни в движение. Искам ПАК !!! Оплаквам се: Имам няколко мазола дето ... Искам ПАК !!!

Коментар

Mupo написа:
                            Хваля се: Ком-Емине за 21 дни, с къща, дрехи и храна на гърба ~20kg.. Без GPS с карта на 30 години, абсолютно неточна. 1 ден авариен, 1 ден дъждовен и близо 2 дни губене, т.е. 17-18 дни в движение. Искам ПАК !!! Оплаквам се: Имам няколко мазола дето ... Искам ПАК !!!
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

фалбЪ: От десетина дни на трапезата се ядат домашни розови домати. Незаменими!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                фалбЪ: От десетина дни на трапезата се ядат домашни розови домати. Незаменими!
                                Някой кадри вече повече от месец си ядат домати собствено производство. :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X