Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Само оплаквания:1. Уби ни от град в Русе. ...
    Много лоши новини чувам от роднини за града в русенско, много жалко.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Еееех....на русенци им е доста тежко .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ХвалбЪ голема: оказа се, че 176В2000 не удря клапани при късане на ангренажен ремък. Сменихме ремъка и ролките и "бъстър копче-бръм машина"! :D Оплакване: Ремъка и всичко каквото трябва около него беше сменено преди няма и 6 000 км. Най-скъпия на пазара! 14 зъбчета от него ги нямаше извъобще! Другите се ронеха с нокът .... Направо да се чудиш как е вървял въобще ДЗВЕРО...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Каква марка беше ремъка ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: днес си изкарах акъла като видях масло под колатаХвалба: изглежда че някой друг е спирал на моето място до работа и не е от мен

Коментар

мрън:преди малко се прибрах от работа,а когато излязох от нас беше 7:30
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Направо не издържам вече с тоя Съд!!! С кеф да се занимаваш със съдилища и като цяло - с българска съдебна система.Преди месец и половина подадох едни клубни документи за вписване. Леличката казва "Елате след една седмица да получите решението." Отивам след седмица, и ми казват "Ама то не е готово! Кой ви каза след седмица??? Елате след 1 месец!". Отивам почти след около месец, след проверка на сайта, че вече има решение по делото. Оказа се, че съм сгрешил при проверката на сайта и всъщност нямало решение. Ок, моя грешка. Отивам след още две седмици, след като вече бях сигурен, че не греша, и документите са готови (след проверка на сайта). Отивам в 11:30 и на вратата пише "Инвентаризация, раб. време от 16:00 до 17:00". Не можех да чакам до 16:00. Отивам на следвщата седмица, вадят папката с делото и ми казват "Ама има нередност с документите! Липсва еди кой си документ." Казвам: "За първи път чувам за такъв документ, а миналия път как е станало без този документ?" - "Не знам!" - "А откъде мога да получа документа, мога ли да го разпечатам от справка в интернет?" - "О-о-о, не! Как от интернет?!?" - "А откъде?" - "Не знам, не е моя работа! Довиждане!". Отивам на другото гише и питам "Откъде мога да намеря тоя документ?" - "Ми как откъде?! Ще си го разпечатите от интернет." -> -> Тук съм почти пред самоубийство, но все пак издържах на нервите. Разпечатих от нета документа, подадох го, а леличката не си направи труда да провери дори какво изобщо подавам като документ. Отивам днес, след като съм проверил на сайта, че вече има решение по делото и документите очакват получаване в Деловодството, и ми казват: "О-о-, елате другата седмица! Не е готово. В намален състав сме, има отпуски и още не е вписано в Регистъра." Направо се отчаях. И това е за едни документи, които са ясни и точни, уж. Фирмено дело. А като се замисля - водя едно гражданско дело, не искам и да си помислям през коя 2037-ма година ще приключи...

Коментар

emzo написа:
                  Каква марка беше ремъка ?
                  Великата марка GATES !!! Трийсетина лева ми го дадоха ... Не помня точно колко, но имаше ремъци и по 10-15-20 лв.Реших да не рискувам и заложих на най-реномираното и скъпото...

Коментар

Най-вероятно менте е бил.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А кой магазин в Кн предполагам?

Коментар

ogi28b написа:
                        Направо не издържам вече с тоя Съд!!! С кеф да се занимаваш със съдилища и като цяло - с българска съдебна система.А като се замисля - водя едно гражданско дело, не искам и да си помислям през коя 2037-ма година ще приключи...
                        Оги, за мен одисеята започна в началото на 2004-та и реално (разбирай, пипнах парите) завърши през декември 2012-та.Но чакането си заслужаваше - с лихвите.
                        kiro_of_the_day написа:
                        176В2000 не удря клапани при късане на ангренажен ремък. Направо да се чудиш как е вървял въобще ДЗВЕРО...
                        Киро, за кой дзвер говориш?В подписа ти много.А за ремъка, търси си правата по някакъв начин. Ама по кой... Редактирах се. Обединих си постовете. Извинявам се.
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

На Кирето - Чинкучентото...не гледаш внимателно в подписите Похвал: Не бях пил бира с приятели от доста време... е ся наваксах

Коментар

Не искам да казвам от кой магазин съм го взел, първо защото са ми приятели и второ защото и те не са миновни според мен.Иначе реакцията и действията им нямаше да са такива каквито бяха. Отнесоха се суперкоректно, като най-малкото беше, че новия ремък ми го подариха.

Коментар

хвалба: днес ще ходя да си взимам златния талон.оплакване: останах без работа
                              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

хвал:пуснаха ме 20 дни отпуска
                                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                                X