Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

hallowed - към оплакването напиши и че си задлъжнял с каса ледена бира и 50 кебапчета. Може да се издължиш на следващото барбекю на форума.

Коментар

хваленка 1: след дълго канене най-после ходихме на Аквапарка в Сл. бряг.хваленка 2: подписаха ми молбата за отпуска и мисля 1 седмица да се отдам на яко мързелуванеоплакване: искам да си взема по-нова кола, но за бюджета който съм отделил немога да си харесам нищо. явно ще трябва да увелича бюджета.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        хваленка 1: след дълго канене най-после ходихме на Аквапарка в Сл. бряг.
        Колега , я дай малко отзиви за аквапарка , че се каня да карам наследниците някой ден. Как са цените , голяма ли е навалицата ?
        Brava 1.6 ELX

Коментар

Не знам за хвалене ли е или за оплакване, но зелената карта е факт!Виж подписа ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: Китайските пощи доставиха 2 пратки за 10 работни дни. Още по-голяма хвалба: Даже и работят доставените неща.
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Хваля се : махнах катализатора на фокуса - сега върви по добре , пуши , даже и лев взех
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплакване: Сутринта доволно ни разлюля в Благоевград...Хвалба: Почивкааааа
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба:цял ден на басейни с приятели с който изкарахме добре
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Сутринта отивам към шараново усое.

Коментар

Оплакване: Очаквам снимка на Фиата от репресивните органи. Силно се надявам да е само за 100 левчета. За капак на всичко колата беше мръсна , аз невчесан , жената без грим ...
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Малко ъпгрейд за щайгата, че на стария Fortron не му понасят жегите вече :D http://uk.thermaltake.com/products-m...?id=C_00001964
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хвалба: Довечера заминавам на мореТипично българска хвалба: Квартирата ми е безплатна Мрън: В събота сутринта се връщамПо-голямо мрън: След морето трябва да се почне четене, че поправката наближава, а с учебника все още само се споглеждаме и не можем да се разберем кой да направи първата крачка :Д
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Само оплаквания:1. Уби ни от град в Русе.2.Мазите ни се наводниха (да го таковам в новото строителство).
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Само оплаквания:1. Уби ни от град в Русе.2.Мазите ни се наводниха (да го таковам в новото строителство).
                              Той града се наводни ти за мазите казваш....
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                                tyson написа:
                                Той града се наводни ти за мазите казваш....
                                Ние пък в Бяла само ни поваля малко... пък вас като гледам ви заля от всякъде...Хвалба: утре ще се опарича :D Оплакване: ще заминат, нали за това са парите
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X