Оплакване:3,5 месеца след нарушението,получих една много "скъпа" снимка от КАТ-300 лв.Полу-хвалба:сниман съм със служебна кола,та фирмата платила 210 лв/с отстъпката/,а на мен ще ми ги удържат на части.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : неска местих хладилник и ме боли глезена Хвалба : след местенето релаксирах с 3 бири ... идваха да гледат алфата ( много я харесаха пак ще се видим утре ) Оплакване: имам 2 цигари и 1 бира Хвалба : жената ми намери очилата ,а ги търся от септември т.е. няма да давам пари за новиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Оплакване: Тъпи, гадни, малки к0пелет@...снощи са ми свили капачките на джантите...да им исъхнат дрънкулките на всички тези тъпи хлапета...имал пари за фиат ама няма пари за капачки...малоумници....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Тъпи, гадни, малки к0пелет@...снощи са ми свили капачките на джантите...да им исъхнат дрънкулките на всички тези тъпи хлапета...имал пари за фиат ама няма пари за капачки...малоумници....Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:kiselo написа:Оплакване: Тъпи, гадни, малки к0пелет@...снощи са ми свили капачките на джантите...да им исъхнат дрънкулките на всички тези тъпи хлапета...имал пари за фиат ама няма пари за капачки...малоумници....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз тая година съм от зелените, но все пак - пожелавам успех на всички отбори и ви пожелавам да имате повод за незабравима вечер. Ние със сините ще се пробваме другия сезон, ако не изпаднем от търговския регистър. Оплаквам се: докато пиша това, си натърках окото с ръката, с която ядох чута люшка. Доста глупава постъпка.
Коментар
-
Хваля се най накрая получихме решението за лекарствата на баща ми ( и вече няма да даваме по 140лв ) , днеска карах 70 буркана на село и стигнаха цели , като брах кайсията и сливата не паднах от дървото Оплакване ; обаче ме боли глезена , и тоз дето гледа алфата не се чухме нескаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
С този "Воден цикъл" в Габрово ни писнаhttp://dariknews.bg/view_article.php...5284Както много други и аз не разбирам ЗАЩО: минава една фирма копае за мръсна вода и тук таме зарива, после идва друга и тя копае за чиста вода и де заринала, де не, идва трета за газ и тя по техния почин. То станахме като в близкия изток, постоянно се окопаваме и за разлика от талибаните не знаем защо, те поне знаят. А там където вече уж е свършило копаенето асфалт може да видим близките 3-5 г. Миналата седмица смених носачи, които издържаха около 7000 км, и те са били явно едно качество... , но хлътнах със 115 лв. На кого да се оплаче човек?!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
NikMar написа:С този "Воден цикъл" в Габрово ни писнаhttp://dariknews.bg/view_article.php...5284Както много други и аз не разбирам ЗАЩО: минава една фирма копае за мръсна вода и тук таме зарива, после идва друга и тя копае за чиста вода и де заринала, де не, идва трета за газ и тя по техния почин. То станахме като в близкия изток, постоянно се окопаваме и за разлика от талибаните не знаем защо, те поне знаят. А там където вече уж е свършило копаенето асфалт може да видим близките 3-5 г. Миналата седмица смених носачи, които издържаха около 7000 км, и те са били явно едно качество... , но хлътнах със 115 лв. На кого да се оплаче човек?!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Хвалба: Набрах/накъсах/ миди. Драх скалите за тях.Хвалба2: Едри бяха, изядохме ги от раз.Оплакване 1: Ден след това вече страдам от ухо. Адски ме боли, влязла е вода след далдисванията и е инфектирала вътрешностите му. Цяла нощ не си намерих място.Съвет: За тези, които ще далдисват - слагайте тапи за уши. Тази година е бум на подобни Отити. Водят ги "Отит на плувеца" Лек: Риванол с напоен памучен тампон ( по възможност, като фитил за по-дълбоко проникване), топъл компрес и Нурофен на хап. Капки за уши - НЕ СЛАГАЙТЕ.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар