Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много съм пРоЗта. Вече ми мирише на море
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба: намерих си 2-ра работа ( така да се каже ) от която ще пада някой лев
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се: Сдобих се с една много ценна за мен хартийка--> Билет за мача Берое-Апоел

Коментар

VIT написа:
          Хваля се: Сдобих се с една много ценна за мен хартийка--> Билет за мача Берое-Апоел
          Бах-10лв ли даде вече? И аз се каня уж да ходя.Ако искаш да се сдобия и аз с такава хартийка и да ходим заедно на стадиона.И по този повод една хвалба:Преди малко се прибираме с жената и малкия от аязмото и видях,че правят цялата инфраструктура на стадиона много добре.Тече трескава работа и за новия шампионат,а и за мачовете за уефа ще е едно бижу.Надявам се да няма вандали толкова да чупят седалки.Особенно от феновете на Ботев Пловдив.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тече щото ще има балканско първенство там. 10лв за билет кво са ве ? Не са като 100 за концерт.Дизелите са перфектни машини, особено като донор на части.Хвалба - с "ново" дизелово гърне съм. Изскара бая сажди ама ... крайния резултат е отлиен - мрън това.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Тече щото ще има балканско първенство там. 10лв за билет кво са ве ? Не са като 100 за концерт.Дизелите са перфектни машини, особено като донор на части.Хвалба - с "ново" дизелово гърне съм. Изскара бая сажди ама ... крайния резултат е отлиен - мрън това.
              Ние си плащаме по 10 лева билета Гат играем и с Миньор, Калиакра или Светкавица...Предвид факта, че Порточанов преди години вкара безплатния вход в Бургас, към днешно време и Черноморец и Нефтохимик не могат да съберат публика, такава, какватоси имахме преди това. Бургазлията беше разглезен и научен да гледа мач без пари.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Как 10лв. билет...последно миналата година ходих на 2-3 мача на Черноморец и билетите ако не се лъжа бяха винаги по 3лв Освен ако не са ги вдигнали тая година...
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Да се похваля,стегнах си фиатката. Смяна на ремъци,ролки(малко непредвидено, след като скъсах ремъка),зареждане на климатик.Смяна на свещи-NGK.Смяна на накрайници,шарнир-носач,биалетки.На тавана лака беше изгорял,сложих карбоново фолио(същият цвят).Абе заприлича както когато я купих преди 5г.
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Голяма хвалба - чакам бебе. Тоя път май ще се ходи на сватба.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

white_shark написа:
                      Как 10лв. билет...последно миналата година ходих на 2-3 мача на Черноморец и билетите ако не се лъжа бяха винаги по 3лв Освен ако не са ги вдигнали тая година...
                      Явно тази година не си ходил на мач. :P През миналата година говорихме с ръководството да намалят цените, защото отбора имаше реален шанс да вземе медал от първенството. Съгласиха се.Тази година взеха едно друго решение, което дебелата глава на някой финансист в клуба не проумя, че е по-скоро гаф.В дните преди мач можеш да си купиш билет продаден в каравана в центъра на града за цена 5 лева, но никой или по-точно много малко хора от комплекситепредпочитаха да ходят до центъра за билет от...5 лв, който с пътните до там хич не им излизаше на сметка. В деня на мача, когато по принцип най-много хора се събират пред стадиона цената беше твърда - 10 лева - няма пенсионер, няма учащи се...Картите бяха 90 лева, а тези на преференциални цени - 50 лв.ПС: Колега. Хайде на мач този сезон. Нека да вдигнем заспалия бургазлия.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Irka написа:
                        Голяма хвалба - чакам бебе. Тоя път май ще се ходи на сватба.
                        а честито Хвалба: донапълних климатика с фреон за 25лева и вече духа 8градуса от въздуховодите ^^
                        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба : неска с един авер и сестра му си направихме добра разходка , ходихме до Дуранкулак ,Шабла , Камен бряг , Калиакра
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

popara801 написа:
                            VIT написа:
                            Бах-10лв ли даде вече? И аз се каня уж да ходя.Ако искаш да се сдобия и аз с такава хартийка и да ходим заедно на стадиона.И по този повод една хвалба:Преди малко се прибираме с жената и малкия от аязмото и видях,че правят цялата инфраструктура на стадиона много добре.Тече трескава работа и за новия шампионат,а и за мачовете за уефа ще е едно бижу.Надявам се да няма вандали толкова да чупят седалки.Особенно от феновете на Ботев Пловдив.
                            Сега виждам ,но аз си купих още вчера сутринта билети,чаках на опашка повече от 1 час. Ако не си си купил още отивай ,че утре няма да има!!!П.П Що не се обади ,че искаш да идваш на мач ?

Коментар

Снощи като отидох на работа,колегите казаха,че останали малко само зад вратите билети.Ще видя ако не са свършили нацяло ще дойда.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

VIT написа:
                                popara801 написа:
                                VIT написа:
                                Сега виждам ,но аз си купих още вчера сутринта билети,чаках на опашка повече от 1 час. Ако не си си купил още отивай ,че утре няма да има!!!П.П Що не се обади ,че искаш да идваш на мач ?
                                Хвалба : И ние си имаме 2 билета !
                                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Working...
                                X