Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То и без това е невъзможно да залепиш новия тъч за екрана, така че да стане като фабричния. Я прашинки ще има, я някой пръстов отпечатък...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплакване : неска много ми натовариха глезена на рехабилитацията и сега ме боли доста
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Мрън - искам друга кола вече.Май скоро ще я продавам тази.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване : не ми се спи
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

emzo написа:
            1.Емо,какво и е на тази?2. Дане би вече да свърши с ремонтите по тази ,че ти доскуча ли ?
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

1во.В понеделник ме съкратиха от работа, поради фалит на фирмата....2ро.Днеска се ударих (леко) но ми трябва фар...
              Fiat Bravo 99' 1.6 GT
              Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
              Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

emzo написа:
                Да ти предожа една: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2141Обаче те предупреждавам, че няма нищо да се ремонтира по нея! Горното е хвалба, естествено ...
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  emzo написа:
                  Да ти предожа една: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2141Обаче те предупреждавам, че няма нищо да се ремонтира по нея! Горното е хвалба, естествено ...
                  Е ти направо го отказа Може да ги развъртиме ако искате .Ама няма да има много смисъл, до края на август вече трябва да съм хванал големия геврек и да влачим . - Туй хвалба ли е мрън ли е времето ще покаже, ама се наиграх на банки вече.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Банков, да ти продавам либрата ? Има скрити козчета хвалба - намерих 5лв на пътя, е не са като 100 предния път ама пак е нещо.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплакване: миналия месец ми се скъса г*за от работахвълба: мисля, че много добре се представи началството във фиша
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

avvasilev написа:
                        emzo написа:
                        ААААА подценявате Емо винаги ще намери какво да прави..... без проблем може да се счете за оплакване
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Хваля се : 1 - вече ми е по добре глезена, 2- баща ми се прибра от рехабилитация ( беше в санаториум) и е по добре, 3- Форда вдигал 200 на климатик , 4-то разход ( пълен - до резерва ) 800 км 400 градцко 400 извън и не е жален , 5- няма за какво да се оплача

Коментар

Оплакване: оказа се, че метановата бутилка не е 90 литра.ХвалбЪ: 95 литра е.ХвалбЪ 2: ще влезе в багажника на колата ми все пак.
                            Един за всички, всички за мен

Коментар

Stefanaki написа:
                              Хвалба/Оплакване (смесено чувство): Продадох Брава-та.Хвалба: Приключих всякакви взаимоотношения с ОББ, без финансови загуби при прекратяване на два договора.
                              Приключих с ЦКБ и Уникредит.Пих кафе на пл. Народно събрание, разходих се от пл. Независимост до Орлов мост, гледах финала за Суперкупата от ВИП-ложите, летях за 40^ до Берлин, докоснах Берлинската стена ... Живота е прекрасен.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Хвалба: онзи ден ми дойде новото колело :D :D :D
                                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Working...
                                X