Хвалба: взех всичките изпити :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Бяха приятни почивни дни...Оплакване: Установих, че на пътя трудно се сваля скоростна кутия на 1.8 Мареа (но не е невъзможно) )Хвалба: Мариика е с нов съединител комплект и отново е в кондиция Оплакване: Почивката свърши Хвалба: Стилото, 1300км, 4 дни...държи се перфектно с новия радиатор, ролки и т.н....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване: имам главоболие, не ми се спи , утре трябва да ставам рано и пак имам много задачки утреex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хваля се:След 45 дена в Плевен си се върнах в Стара Загора.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплакване: изгубих си документите за колата ( малак талон преглед гражданска и полица )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Bane
Оплакване: сервиза за аудиотехника не работеше, сега чак след 2 седмици ще ми остане време да си оправя касетофона.Хвалба: Като се прибирах запраска як дъжд и си направих шоуто на завоите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Хвалба: един пич ми донеси документите пред нас тъкмо бях тръгнал да карам колата в едно хали дадох му 14лв само толкова имах в себеси , спести ми много разходи и главоболия да е жив и здравex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Хвалба: един пич ми донеси документите пред нас тъкмо бях тръгнал да карам колата в едно хали дадох му 14лв само толкова имах в себеси , спести ми много разходи и главоболия да е жив и здравЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Сложи си нещата който най често ползваш така че да ги стигаш ( аз така правя ) Оплакване: скъса ми се гривната , утре трябва да ходя на рехабилитация , на преглед после за едни документи и после пак преглед а най гадно е че ще има по 1 час дупка в която няма да има кво да правя и ще се разхождамex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Хвалба/Оплакване (смесено чувство): Продадох Брава-та.Хвалба: Приключих всякакви взаимоотношения с ОББ, без финансови загуби при прекратяване на два договора.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
emzo написа:Мрън - от заранта се захванах да сменям стъклото на S3.Свалих го успешно за около 2 часа и дисплея оцеля !После го изтървах и стана на парчета Хвалба - поръчах си от Испания направо цял фрейм.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар