Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поне идеята разбрахме....
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хвалба-2-3 почивни дни на морето в Поморие!Изкарахме си страхотно.Е малкия можеше да е по-снизходителен към нас,ама пак си беше пич от всякъде.И разходката ни вчера по черноморието беше добра,само дето на Китен повечето си бяха тръгнали и не успяхме да ги видим.Нищо другия път повече.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голяма хвалба: Сдобих се с нова колица, след дълго чакане ,КРОМА 1.916V. :D
        Fat Croma 1.9 16v multijet
        Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Хвалба: Вече съм дипломиран инженер :D
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба ли е, оплакване ли е..... : С два нови носача и две биалетки - все едно карам друга кола....

Коментар

Да, готино е първите няколко дни. После свикваш. Аз пък да се оплача, че доставчикът ми нещо ме мами! Плащам за 32 мегабита български нет, а получавам 3 пъти повече! И то само на единия компютър. На другия и не телефона - всичко е в нормите.

Коментар

Alisiq написа:
                Честито мен ме чакат още 3-4 години :DОплакване: имам една поправка и си мислех, че ще имам време да уча, но след изпита веднага почнах работа и малко трудно се съчетават, та да видим на 3ти как ще мине изпита :D...
                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

ogi28b написа:
                  Аз пък да се оплача, че доставчикът ми нещо ме мами! Плащам за 32 мегабита български нет, а получавам 3 пъти повече!
                  Да ти имам проблема Оплакване: умора... не мога да мисля... дано има резултат...

Коментар

Alisiq написа:
                    Честито колежке.И да почерпиш.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

pet4o написа:
                      Снимкииии и честито !Автоматик ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        pet4o написа:
                        Снимкииии и честито !Автоматик ?
                        Не е автомат а снимки по късно довечера .Може да се прехвърли в друга тема :D
                        Fat Croma 1.9 16v multijet
                        Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Хвалбица ..
                          Прикачени файлове
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

veselin10 написа:
                            Оплакване: няма да идвам на срещата в Китен, а толкова ми се ще.Оплакване: докато вие се забавлявате аз ще бачкам.Хвалва: ако всичко е наред, ще има възмездие по горните две точки
                            И възмездието е адски лошо натрошена дясна ръка....
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              veselin10 написа:
                              Оплакване: няма да идвам на срещата в Китен, а толкова ми се ще.Оплакване: докато вие се забавлявате аз ще бачкам.Хвалва: ако всичко е наред, ще има възмездие по горните две точки
                              И възмездието е адски лошо натрошена дясна ръка....
                              Стига бе!И ти ли Аз си мидлех,че съм талант в опитите да се затрия
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване : нищо не ми се прави днеска , а имам доста задачки
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X