Оплакване: няма да идвам на срещата в Китен, а толкова ми се ще.Оплакване: докато вие се забавлявате аз ще бачкам.Хвалва: ако всичко е наред, ще има възмездие по горните две точки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Тази вечер съм на концертаОплакване: В събота ми е най-тежкия изпитFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
dikanio написа:Пи.ка им лелина на виваком.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
На морето смеееее!!!!Слънчево еееее....!Отиваме на плааааааж!!!!Оплакването: До Пазарджик ни пра як дъжд!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кире, тук ни удави дъжд. два дена вали нон стоп.И..., прати поне една снимка от морето, де.Хвалба: Днес карах за пръв път в живота си Фият с автоматични скорости. Гооолям кеф. Пускаш спирачката и тръгваш. Натискаш спирачката и спираш - кво му трябва на човек повече.Е, карах три метра напред и три назад. НО, го направих два пъти.Хвалба 2 - чека вече не ми свети, но това в съответната тема.Жалко, не ми свети крушката на късите на левия фар. Колега ме посъветва: " майтап вдигаш на крик предно ляво колело сваляш гумата и подкалника (7-8 видий) и от там бъркаш"Е, как ли пък не в това време да залягам. Ще се правя на ударен - не знам, чека не ми свети и т.н. Ако ме спрат, де.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Оплакване : неска си направих нещо глезена а утре съм на физиотерапия т.е. и там ще ме мъчатex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар