Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims - относно хвалбата ти, има нещо гнило тука Аз се оплаквам върнах се от морето Адска жега в Русе.....
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

mims написа:
      Grisha_bravo написа:
      хваля се : направих си поредния татос и стана много добре
      искаме да видим хвалба - взех си изпита по електротехника с 6-ца
      нека заздравее и ще го покажа , браво за изпита
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: От няколко дена вече съм с новата книжка с новата категория , аз и преди си бях с нова ама сега я смених заради категорията и като ми я дадоха то цялата азбука изписана отдолу. Вместо М е АМ, и първоначално реших че са се прекарали и съм уцелил джак пота да ми дадат А категория ей така ама греда след като се усетих.Оплакване : Същата сутрин когато отивах да си взема книжката и се случи леко ПТП. При излизане назад като правех маневрата да се включа в движението(излизам назад и леко завивам като след това веднага трябва да тръгна на пред и всичките маневри са на един завой), подпрях един комшия и му спуках бронята точно на ъгъла като в същото време и тя се откачи Jetta първо поколение. Добре че човека излезе печен и каза да заминавам като само му донеса някой ден броня, и още същата вечер му занесох броня от голф 2. Това ми е първото по сериозно ПТП, като изключим въртележката от миналата зима ама там бях сам и нямаше никакви поражения, а в тази ситуация и двамата имаме вина - аз че нещо се бях заплеснал и уж го видях ама не реагирах да спра защото се бях замислил, и той че беше спрял точно на завоя да си разтоварва колата на участък предполагащ възникване на ПТП защото видимостта е лоша на този завой. Цялата работа се размина с 20лв за броня от голф. Хвалба : Наличието на теглич е от голяма полза, освен за дърпане на ремарке а и за предпазна мярка когато се заплеснеш на някъде , обаче играе малко и ролята на таран при даване на зад .

Коментар

хвалбата е на снимката по-долу Оплакването е, че утре трябваше да почивам...и, че имах планове...всичко отиде по дяволите...
          Прикачени файлове
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

tyson написа:
            mims - относно хвалбата ти, има нещо гнило тука Аз се оплаквам върнах се от морето Адска жега в Русе.....
            Ааа такива да си ги нямаме 6 значи 6 : D
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мрън: току що ми донесоха една фотографийка на моята Мареа в движение => 50 левчета...
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Хвал: Вчера осъзнах, че година и 3 месеца съм хвърлял нерви (и не малко пари, което няма значение) на вятъра за няма нищо! Бях предаден от човек за който давах абсолютно всичко! От къде намираше сили за лъжливи сълзи и драми не знам, но съм бил адски заблуден. Прекратих всичко и се радвам, че съм свободен човек Хвалба 2: Вчера имах работа в София и съчетах приятното с полезното, видях се с приятелите си от Търново..в София :DХвалба 3: Щастлив съм

Коментар

presinka написа:
                  ...честита ти нова нощна лампа на теб! модерирано
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: Много тежък ден...Хвалба: Тази събота стилото трябва да качи някое магаренце отгоре...

Коментар

krasio_79bs написа:
                      presinka написа:
                      Що нощна, бе?Как ще го гаси през деня?
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

kiselo написа:
                        хвалбата е на снимката по-долу Оплакването е, че утре трябваше да почивам...и, че имах планове...всичко отиде по дяволите...
                        Не че нещо, едва ли се готвиш за олимпиадата, но темпото ти 8:51 минути/км. е почти ходом :D .И да се похваля на същата тема: вчера постигнах най-добър личен резултат от 3 години насам на 3 км., при това с контузен менискус.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

avvasilev написа:
                          krasio_79bs написа:
                          presinka написа:
                          Що нощна, бе?Как ще го гаси през деня?
                          Не знаеш ли как се гаси свещ?

Коментар

Хвалба:Точно преди 1 година, тук в този форум, получих едно лично съобщение от наша колежка.От тогава насам животът ми се промени в много аспекти, за което съм ѝ много благодарен.Честита годишнина, мило! Обичам те!http://www.youtube.com/watch?v=yOGD1WkJJok

Коментар

snake написа:
                              kiselo написа:
                              Не че нещо, едва ли се готвиш за олимпиадата, но темпото ти 8:51 минути/км. е почти ходом :D .И да се похваля на същата тема: вчера постигнах най-добър личен резултат от 3 години насам на 3 км., при това с контузен менискус.
                              Не имах малко по-дълго спиране заради телефонен разговор в самото начало...и се качи общото време...Пък и е все тая...за човек който спортува адски рядко дори съвсем бавно 11км са си сериозно постижение )) Следващия път съм се наканил да гоня най-бърз резултат та ще видим Хвалба: Петък е!!!Хвалба: Утре заминавам на моренце Оплакване: Много път ме чака...

Коментар

Хвалба - Днеска и утре почивам
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X