S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ruNNer написа:S_BANKOV написа:Разменям бебе с никнещи зъби за такова с колики"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ruNNer написа:S_BANKOV написа:Разменям бебе с никнещи зъби за такова с коликиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз па мойте чавета не си ги давам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
S_BANKOV написа:ruNNer написа:S_BANKOV написа:Разменям бебе с никнещи зъби за такова с коликиFiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
О:Обявиха ми цена за ремонт на скоростната кутия на Фифата от 2000 лв. Ама е добре,че не е спешен,а може да се направи и като спре да върви.Трябва да се боядисвам пак,че е пълно с идиоти,а и аз съм руса ,та предна броня по моя вина,а задна броня и калник:творец на щетата неизвестен/поне има каско,но докаога ли?/Днеска ме върнаха в реалния свят милите ми колеги.Х:Лято е и е топло :DЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
didich написа:За тия пари направо си купи друго пунто Оплакване: в офиса стоя на климатик и пак е жега, баси климатикаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
bubachko
-
хваля се : направих си поредния татос и стана много добреex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар