Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Разменям бебе с никнещи зъби за такова с колики
    Навит ли си на такова дето е в процес на отбиване ? Ама е по-възрастно и има повече въздух и реве по-силно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ... и бие с юмруци.
    Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
      S_BANKOV написа:
      Навит ли си на такова дето е в процес на отбиване ? Ама е по-възрастно и има повече въздух и реве по-силно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ... и бие с юмруци.
      Аз нямам от какво да се оплача
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ruNNer написа:
        S_BANKOV написа:
        Нямаш грижи ама ще се набуташ моето и хапе, вчера така ухапа майка си че кръв и текна от ръката.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз па мойте чавета не си ги давам.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

S_BANKOV написа:
            ruNNer написа:
            S_BANKOV написа:
            Нямаш грижи ама ще се набуташ моето и хапе, вчера така ухапа майка си че кръв и текна от ръката.
            Давайте ги бебоците на мен, аз ще Ви дам две отгледани на 11 и на 6, съответно момиче и момче, ама после не приемам рекламации. Рекламациите се приемат само в момента на размяната.
            Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
            Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Егати битака стана
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

О:Обявиха ми цена за ремонт на скоростната кутия на Фифата от 2000 лв. Ама е добре,че не е спешен,а може да се направи и като спре да върви.Трябва да се боядисвам пак,че е пълно с идиоти,а и аз съм руса ,та предна броня по моя вина,а задна броня и калник:творец на щетата неизвестен/поне има каско,но докаога ли?/Днеска ме върнаха в реалния свят милите ми колеги.Х:Лято е и е топло :D
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Мрън - Много бързо отлетяхa почивните дни.Хвaлбa - Зa сегa нямa.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

dkenanova написа:
                    О:Обявиха ми цена за ремонт на скоростната кутия на Фифата от 2000 лв.
                    За тия пари направо си купи друго пунто Оплакване: в офиса стоя на климатик и пак е жега, баси климатика
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      За тия пари направо си купи друго пунто Оплакване: в офиса стоя на климатик и пак е жега, баси климатика
                      Аз стоях така на един клинатик в работата и от сутринта едвам говоря.
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Oт днес вече законен радиолюбител LZ2OVC

Коментар

документи

Да се похваля има вече книжка и талон е то нищо не ми пречеше да си карам и така Нали откриваме сезона в Гръция и трябва да се пътува
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

хваля се : направих си поредния татос и стана много добре
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

bubachko написа:
                              Oт днес вече законен радиолюбител LZ2OVC
                              Честито, Лима Зулу Ту Оскар Виктор Чарли!Ще те видя да ми разкажеш каква е процедурата, че и мен все още ми е тръпка, от времената на клубните станции...

Коментар

Grisha_bravo написа:
                                хваля се : направих си поредния татос и стана много добре
                                искаме да видим хвалба - взех си изпита по електротехника с 6-ца
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X