Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Ако някой още не е разбрал, стилото вече работи супер, няма загряване няма разбити шайби всичко е ток и жица Хвалба: Пуснахме ток и вода на мястото на бъдещата виличка край морето! )))Оплакване: БАНКРУТ!!! Хвалба: По повод първите две отивам да жулна 2-3 бирички
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не знам дали е за хвалене, но ще сменям колата и съм си харесал Ситроен Ц4 1.6хди

Коментар

coolboby написа:
        Не знам дали е за хвалене, но ще сменям колата и съм си харесал Ситроен Ц4 1.6хди
        Не мисля че е най-удачния избор от френското автомобилно строене, но пък няма спор че е красива .Но щом си решил ти пожелавам да попаднеш на читав екземпляр.П.п Оплакване: скъса ми се маркуч на турбото и ще е зор с намирането на нов.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

мрън:блъснаха ме отзад докато намалявах заради пешеходец преминаващ на червенохвал:минах само с пукната броня
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Прибирем се след ден.Защо ли мойте планове и тези на съдбата виняги са различни.
            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
              Прибирем се след ден.Защо ли мойте планове и тези на съдбата виняги са различни.
              Защото плановете са за това, за да се провалят, колкото и да не ни се иска по някога.Х: Имам страхотни близки и приятели! ОБИЧАМ ВИ!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ, че ви има!!!!!О: Няма за сега.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Да се похваля и азОт днес съм с нови гуми Sportiva Super Z+ 195*65*15 H.
                Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
                Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
                ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
                ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
                ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.

Коментар

sok1 написа:
                  Мрън: Ще хвърчат май телефони от 8-я етаж, ама няма да е моя...
                  Oт кой блок точно ще хвърчат? Телевизорът случайно да ти гори много ток? Оплакване - народът яко пазарува палатки, спални чували, тенти за плаж...Надявам се някоя "висяща" палатка да ме огрее, ама надали.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Те палатките ги купуват да се настаняват пред парламента-оплакване.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване: Отпуската свърши и утре съм на работа
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Видях и разгледах част от родината на Фиатчетата описани по-долу. Оплакнах очи със стотици, стотици 500, Ипсилони и прочее.От днес пак на работа...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба: хапвам си страхотна пицаааааааа Хвалба: имам страхотен брат за което му благодаряОплакване: многоооооооо жега

Коментар

Хвалба: Петък започвам работа, не знам точно за хвалене ли е, но значи пари :D... колкото и да са хаха.Оплакване: утре ми е последния изпит от 1ви курс, дано го взема от първия път ^^
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба - още ден и полувина до заветната отпуска.Още една - ще се ходи на Дунава с препиванеи една обяваРазменям бебе с никнещи зъби за такова с колики
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба - съвместно с един поляк открихме елементарен начин за увеличаване на предварението на лабрадора.Мрън - трика работи точно 10 секунди и Хитачито коригира предварението. Попаров, зат’ва от Кобрата ти няма никъв ефект. Пускай я за продан, поне някой леФ да изкараш.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X