Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Нощес пред блока са ми откраднали 3 капачки от вентилите на гумите. Бяха метални, едни такива лъскавички. Четвъртата е пластмасова, черна и си стои.Какъв човек трябва да си, че да клекнеш три пъти до чужда кола и да си направиш труда за капачки? Ами, я си представете, че го бях видял...?
    На мен ми свалиха капачката на газовата уредба , дето струва 2лв., за какво говорим ??, да ставаше за ядене ще разбера, ама .... Добре, че не са ти дигнали джантите заедно с капачките
    punto HGT

Коментар

В Тулуза съм.Вали,студено е,хората са странни.Много подредено,уредено и идеално за придвижване на хора като мен.Упорито не искат да ти говорят на Английски :D Добре,че има он лайн речници
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

lhristov написа:
        Нощес пред блока са ми откраднали 3 капачки от вентилите на гумите. Бяха метални, едни такива лъскавички. Четвъртата е пластмасова, черна и си стои.Какъв човек трябва да си, че да клекнеш три пъти до чужда кола и да си направиш труда за капачки? Ами, я си представете, че го бях видял...?
        Ха, на мен ми се случи същото преди 3 седмици... Не мога да го разбера и аз тва нещо ама кво да кажа .... просто някой си проси боя за 3 капачки (макар и метални и лъскави)

Коментар

Мрън: Ремонтират ни офиса - флексове , канго и т.н. на 2 метра от мене. Спешно ми трябват тапи за ушите ...
          Brava 1.6 ELX

Коментар

dkenanova написа:
            В Тулуза съм.Вали,студено е,хората са странни.Много подредено,уредено и идеално за придвижване на хора като мен.Упорито не искат да ти говорят на Английски :D Добре,че има он лайн речници
            Пази Боже французин на английски да ти заговори ...Ще си помислиш , че не знаеш езикът на Шекспир.П.П. Нормален французин не помня някой да ми е казвал че познава...
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dimmX написа:
              Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.
              Бравос! Ей така се прави! Първо тест, после "Да" и деца, а не обратното! Честито, Митак! Много любов и разбирателство дълги години напред!Хвалба - най-после си имам нова лична карта. Дано изкара повече от предишната.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Мрън: Оффф, малката пак е направила двойно по-голяма сметка от моята към Мтел. Ще хвърчат май телефони от 8-я етаж, ама няма да е моя...
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                  Мрън: Оффф, малката пак е направила двойно по-голяма сметка от моята към Мтел. Ще хвърчат май телефони от 8-я етаж, ама няма да е моя...
                  Ами колега, какво да ти кажа ... Или ти много говориш или тя малко. Това като гледам нашите сметки...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба:Купих си помпа за дюшека на 12 волта от Лидъл 13 лева.Вече няма да се мъча на ръка и ще имам повече време да пия бира докато съм на палатка.
                    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                    миг невнимание и вече си татко

Коментар

Хвалба: БРАВО ИВЕТ!!!!! 11,04!!!
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хваля се : взех си нов телефон Blade 3
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                          Като моя.Доволен и си от него.Какви са ти първите впечатления.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sok1 написа:
                            Тоя проблем вкъщи съм го решил с ваучер. Сега са една малка хвалба, спечелих дело срещу един от мобилните оператори.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля: Въпреки че децата ни опънаха нервите докрай , все пак успяхме да стигнем до цирк Балкански и да гледаме представлението.Оплакване: Много , ама много постно представление. От 2 часа само програма , само 2 номера заслужаваха да се гледат.И пак хвалба - Мотористите в кълбото са много добри. Задължително трябва да се гледат.Мрън: много европейски цените на цирка.
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

sharpradi написа:
                                Grisha_bravo написа:
                                Като моя.Доволен и си от него.Какви са ти първите впечатления.
                                Ами като цяло това ми е първия Андроид , и още го разучавам .... след няколко дена ще споделя
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X