S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dimmX написа:Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
dimmX написа:Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dimmX написа:Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Нощес пред блока са ми откраднали 3 капачки от вентилите на гумите. Бяха метални, едни такива лъскавички. Четвъртата е пластмасова, черна и си стои.Какъв човек трябва да си, че да клекнеш три пъти до чужда кола и да си направиш труда за капачки? Ами, я си представете, че го бях видял...?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Г-н Христов стига сте мрънкали за едни капачки, ето поне 4-та си е на мястото В събота паля колата и смърди на бензин, жена ми вика много замириса, а аз ви викам мирише щото има , та отварям капака маркуча за обратния бензин тече. Нови скоби и петнадесет минути играчка, оправихме проблема , паля пак обръща на газ и жена ми вика пак мириеше ама по различна миризма, сега замириса на газ, отварям наново и гледам маркуча от изпарителя до рейката нацепен. Обърнах на бензин и си свърших работата, обаче в събота всички магазини за газови уредби не работят а другите не искат да ми продадът маслоустойчив маркуч като разбраха че ще е за газта. - ТА туй голямо мрън.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар