Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Immortal написа:
    Yavor написа:
    ходих до София днес ... Пак ще се ходи!
    За стенда не знам, ама ако пак ще се ходи до София да вземеш да се обадиш, а?Да се похваля - сипал съм си едно от любимите на Yavor питиета, пия го с лед и вода... кеф.Оплакване - снощи ми бяха заключили ключовете от колата в офиса, а моите ключове от офиса ми бяха в колата. Вървях и се возих на градски транспорт
    Ми да беше звъннал на Коцето, щеше да ти отвори я колата я офиса квот ти е кеф Мрън - докато скачахме с малкия се чу ПУК и сега не мога да мърдам.Кръста ми сдаде багажа.
    Много лошо.По-бързо да оздравяваш.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Мрън - чисто капо без удар. Отдавна не ми се беше случвало
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
          Да се похваля: След почти 8 години разбирателство, любов и щастие, казах ДА на любимата си, вчера на 08.06.2013г.! Вече носи моята фамилия Да се оплача: Няма оплакване.
          честитоооооооооооооо
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

dimmX написа:
            Ооо, не бързай, има време Майтапче Честито! Дълъг и щастлив семеен живот!

Коментар

dimmX написа:
              Честито ! Голям тест сте му ударили .
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dimmX написа:
                Както често съм казвал "Човек дори и добре да живее се жени"Ами честито и лека служба Митак, много семейно щастие и късмет и любов. Много детски смях да ти напълни къщата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

dimmX написа:
                  честито и много щастие оплакване: сесия, а не уча :Dхвалба: бутам по колата каквото се сетя хаха
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хваля се:в Петък се видях с приятел,хапнахме набързо по една плескавица.Надявам се другия път да има и пийка.

Коментар

Хвалба : )))))))
                      Прикачени файлове
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        "Човек дори и добре да живее се жени"
                        На мен любимото ми е: "Човек когато няма късмет и жена му не умира" Честито на колегата dimmX и да не му се случва да мисли горното
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Благодаря Ви, колеги!
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                            Благодаря Ви, колеги!
                            Честито и от нас, с пожелания за много щастлив семеен живот изпълнен с много любов, детски смях и щастливи мигове заедно. Горчиво и пусни някоя снимкаОплакване: Мега много ми се спи

Коментар

Нощес пред блока са ми откраднали 3 капачки от вентилите на гумите. Бяха метални, едни такива лъскавички. Четвъртата е пластмасова, черна и си стои.Какъв човек трябва да си, че да клекнеш три пъти до чужда кола и да си направиш труда за капачки? Ами, я си представете, че го бях видял...?
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Г-н Христов стига сте мрънкали за едни капачки, ето поне 4-та си е на мястото В събота паля колата и смърди на бензин, жена ми вика много замириса, а аз ви викам мирише щото има , та отварям капака маркуча за обратния бензин тече. Нови скоби и петнадесет минути играчка, оправихме проблема , паля пак обръща на газ и жена ми вика пак мириеше ама по различна миризма, сега замириса на газ, отварям наново и гледам маркуча от изпарителя до рейката нацепен. Обърнах на бензин и си свърших работата, обаче в събота всички магазини за газови уредби не работят а другите не искат да ми продадът маслоустойчив маркуч като разбраха че ще е за газта. - ТА туй голямо мрън.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X