gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Хваля се : махнаха ми гипса Оплакване : много ме боли глезена и още доста време трябва да съм с патерициex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
sharpradi написа:emzo написа:Мрън - не мога да бия Yavor на Angry BirdsAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Мрън: Скъсаха ме на изпита по физиология. Успокоих се когато върнаха още книжки с двойки на още 5 от 8 членната ни група.Хвалба: Бих казал че учебната година беше доста успешна - след дълго търсене, намерих няколко откачалки като мен, с които си изкарахме страхотно времето в колежа.Мрън: Гореспоменатите хора с които обикновено вършим грандиозни простотии си заминават по родните места и ще се видим има няма 2-3 пъти, а с други чак на есен, за което ми е малко търсене.Мрън: След куп налети пари за ремонти, Фиата пак подскача между 80 - 90 км/ч, а останаха две не сменени неща - джанти и спирачни дискове, а пари за тях не ми се дават.Хвалба: След като смених поредната спукана тръба от кулера към колектора и запуших ЕГР клапана, при леко каране (60-70км/ч на 5) Бравото ми даде разход 4,6 литра на 100км, което ми изненада приятно, и мисля лятото да пообикалям доста из България.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Yavor написа:ходих до София днес ... Пак ще се ходи!
Коментар
-
Immortal написа:Yavor написа:ходих до София днес ... Пак ще се ходи!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Immortal написа:Yavor написа:ходих до София днес ... Пак ще се ходи!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар