krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:Похвал-страхотен уикенд с момата и приятели в Еленският балкан. Отседнахме на невероятно място,пихме си студено узо,мезихме вкусни гозби,слушахме реката и птиците.... Голям кеф!
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:оплакване - голямо ! - от 2 вечери сънувам, че карам BMWснощи беше 335d .... не е на добре работата ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nikolce написа:И преди е валял кален дъжд, ама такова нещо като от тази нощ не бях виждал. Все едно съм карал Париж - ДакарVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За хвалба ли е, за мръънкане ли е назнам обаче,Много ми писна в София, не го понасям тоя град, само като някакви мравки се тъпчем в метрото, от там на работа, после в метрото и се прибираме вкъщи, та в тоя ред на мисли имам възможност да се прехвърля във Варна на същата позиция при същите условия. Ще е по добре за малкия че ще близо до морето, ще съм по близо до родителите ми, обаче да почвам всичко от начало, направо ме плаши.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:За хвалба ли е, за мръънкане ли е назнам обаче,Много ми писна в София, не го понасям тоя град, само като някакви мравки се тъпчем в метрото, от там на работа, после в метрото и се прибираме вкъщи, та в тоя ред на мисли имам възможност да се прехвърля във Варна на същата позиция при същите условия. Ще е по добре за малкия че ще близо до морето, ще съм по близо до родителите ми, обаче да почвам всичко от начало, направо ме плаши.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Всички коли са така, но тая гадост е още във въздуха. Чудя се дали да мия колата тази вечер?Май няма смисъл.S_BANKOV, това е едно от трудните решения.Ако приемаш съвет: Сядате с половинката пред бял лист, разделен вертикално с черта и пишете, отляво +, отдясно -, или обратно. После теглите хоризонталната черта.И, то е ясно, всичко ще бъде в името на бъдещето и най-вече за бъдещето на малкия __BANKOV.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар