Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Ще се ходи на яката раота!Каварна чакай ни идвамееее!
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба:45 дена командировка в Плевен.Оплакване:45 дена без колата.Оплакване:Още една джанта с гума стана тоталка благодарение на старозагорските дупки.Оплакване:Чакам снимка от КАТ,да видим колко ще ме обуят,че минах с 80 при 50. Друго,като че ли не се сещам ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

МРЪН!!! Шофьора на линейката, чиито екип е пребит снощи ми е близък роднина. Каза ми, че благодарение на късния час, респ. намаления трафик, и други благоприятни стечения на обстоятелствата, буквално са поставили рекорд за бързина и въпреки това некви пияни говеда са ги изпопребили... И всичко това зарлади една пияна шунда!!! Не знам....
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

МРЪН по повод по-горното мнение на kiro_of_the_dayСегашното подрастващо поколение се мисли за безнаказано и си прави каквото поиска.Под влияние на алкохол и упойващи в-ва са като ранени диви прасета/изобщо не могат да се контролират/На улицата всякакви недорасляци опитват да се самоубият или да изметат тротоара или спирката от невинни хорица.Не ми се пише просто става все по страшно.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И ,,най-хубавото
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Tornado написа:
              МРЪН по повод по-горното мнение на kiro_of_the_dayСегашното подрастващо поколение се мисли за безнаказано и си прави каквото поиска.Под влияние на алкохол и упойващи в-ва са като ранени диви прасета/изобщо не могат да се контролират/На улицата всякакви недорасляци опитват да се самоубият или да изметат тротоара или спирката от невинни хорица.Не ми се пише просто става все по страшно.
              Надрусват се яко със пико и амфети,вече във всеки по голям град си има готвачи бъркат тези лайна и айде на пазар.Взема си пикльо една десятка ишмърква я и се мисли за супермен 20 часа.Познавам хора често си правят тридневни маратони без сън.Преди това изпушили по 2-3 треви и ти чакаш от тези хора нещо,ами съмнявам се лично аз.Сутрин преди да отиде на училище една трева 3-4 човека и айде на даскало.Че малки момиченца има,ужас.

Коментар

Да се похваля: Ремонтите по къщата вървят добре. Започнах да се заглеждам и за нова кола....Ауди s4 2.7biturbo Да се оплача: Нещо не съм на себе си мислейки за този звяр.
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Мрън : Пунта сдуха гарнитурата на главата и пораженията мрънкат за 100 лева :D :D P.S Тая кола на 3 цилиндъра много вървяла- на 2-ра с пълна газ повече от 40 не щем :D
                  94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                  03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                  02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Оплакване:Снощи на една улица до НДК някой се е учил да паркира покрай мен.Познайте Отдясно съм за боядисване на 4 елемента.И предна броня
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                      Оплакване:Снощи на една улица до НДК някой се е учил да паркира покрай мен.Познайте Отдясно съм за боядисване на 4 елемента.И предна броня
                      Консултирай се с Веско(огнения) ако си със застраховка "Каско", че тия "гадове" застрахователите искат сума ти документи доказващи щетата.
                      Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
                      Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

хвал:два дни почивка
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

kamtosh написа:
                          dkenanova написа:
                          Консултирай се с Веско(огнения) ако си със застраховка "Каско", че тия "гадове" застрахователите искат сума ти документи доказващи щетата.
                          То той е личен застраховател на Фифолина. :D
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Похвал-страхотен уикенд с момата и приятели в Еленският балкан. Отседнахме на невероятно място,пихме си студено узо,мезихме вкусни гозби,слушахме реката и птиците.... Голям кеф!
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз да се похваля пък:http://bnt.bg/bg/productions/140/edi...01326-тата минута на мача
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Оплакване - май е време да прекратя италианската ми афера и да си взема нормална кола
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X