Хвалба:Ще се ходи на яката раота!Каварна чакай ни идвамееее!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба:45 дена командировка в Плевен.Оплакване:45 дена без колата.Оплакване:Още една джанта с гума стана тоталка благодарение на старозагорските дупки.Оплакване:Чакам снимка от КАТ,да видим колко ще ме обуят,че минах с 80 при 50. Друго,като че ли не се сещам ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
МРЪН!!! Шофьора на линейката, чиито екип е пребит снощи ми е близък роднина. Каза ми, че благодарение на късния час, респ. намаления трафик, и други благоприятни стечения на обстоятелствата, буквално са поставили рекорд за бързина и въпреки това некви пияни говеда са ги изпопребили... И всичко това зарлади една пияна шунда!!! Не знам....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
МРЪН по повод по-горното мнение на kiro_of_the_dayСегашното подрастващо поколение се мисли за безнаказано и си прави каквото поиска.Под влияние на алкохол и упойващи в-ва са като ранени диви прасета/изобщо не могат да се контролират/На улицата всякакви недорасляци опитват да се самоубият или да изметат тротоара или спирката от невинни хорица.Не ми се пише просто става все по страшно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:МРЪН по повод по-горното мнение на kiro_of_the_dayСегашното подрастващо поколение се мисли за безнаказано и си прави каквото поиска.Под влияние на алкохол и упойващи в-ва са като ранени диви прасета/изобщо не могат да се контролират/На улицата всякакви недорасляци опитват да се самоубият или да изметат тротоара или спирката от невинни хорица.Не ми се пише просто става все по страшно.
Коментар
-
dkenanova написа:Оплакване:Снощи на една улица до НДК някой се е учил да паркира покрай мен.Познайте Отдясно съм за боядисване на 4 елемента.И предна броняFiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
kamtosh написа:dkenanova написа:Оплакване:Снощи на една улица до НДК някой се е учил да паркира покрай мен.Познайте Отдясно съм за боядисване на 4 елемента.И предна броняЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
И аз да се похваля пък:http://bnt.bg/bg/productions/140/edi...01326-тата минута на мача"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар