Акумолатора ми умря от раз, сега се опитвам да го саживя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Вчера се разбихме...първо Пейнтбол...играх за сефте и още първата игра се проявих като виден боец и превзех базата на противника... От там като се тръгна 8:2 за нашия отбор завършихме...Уникално разцепване беше Хвалба2: Вчера след пейнтбола...скара...бира...търкаляне по тревата...уникален релакс...Оплакване: май няма...за сега...Ухиления в средата )Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
lhristov написа:kiselo написа:Оплакване: май няма...за сега...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Хвалба: Вчера се разбихме...първо Пейнтбол...играх за сефте и още първата игра се проявих като виден боец и превзех базата на противника... От там като се тръгна 8:2 за нашия отбор завършихме...Уникално разцепване беше Хвалба2: Вчера след пейнтбола...скара...бира...търкаляне по тревата...уникален релакс...Оплакване: май няма...за сега...Ухиления в средата )"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
krasio_79bs написа:Irka написа:Ми да се похваля пък - кака ще пее на живо в студиото на БНТ в неделя следобед."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
dkenanova написа:Вече с дневни.Ако не ми праснат и някой акт...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
"От закона са разрешени, стига лампите да са одобрени за ползваме в ЕС " и ако мотажа е направен според изискванията.Скоро го нищихме този въпрос в близка тема. Последното мнение.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...174085#1174085Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
donnna написа:wazmo написа:Акумолатора ми умря от раз, сега се опитвам да го саживяNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар