ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Формулата си я гледам по Скай спортс на HD и .... нема такъв кеф!А най -големия е, че няма български "коментатори"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ogi28b написа:Еми щом такава картина те задоволява - гледай. Съгласен съм, че "никак не е зле", но аз имам по-високи изисквания, особено за динамична картина, каквато е при предаване от F1. Виж, ако гледах концерт на симфоничния оркестър - ок, ама F1...
Коментар
-
VIT написа:ogi28b написа:Еми щом такава картина те задоволява - гледай. Съгласен съм, че "никак не е зле", но аз имам по-високи изисквания, особено за динамична картина, каквато е при предаване от F1. Виж, ако гледах концерт на симфоничния оркестър - ок, ама F1...
Коментар
-
Ставам все по добра в комуникациите с различни нива на държавните институции.Само две МНОООГО любезни посма до директора на болницата,в която ходя на хемодиализа и вече си имаме нови широки врати.Вече не се налага да се отварят разни ръждясали крила,за да мине количка с пациент/или някой по-дебел /.Имаме си и нова тоалетна,в която можеш да влезеш през вратата с инвалидна количка.Щото преди се налагаше да влезеш до вратата и от там да те дигнат на ръце/ако не си 80+/ Сега на ред е смяна на УЕКИЧКО АМОРТИЗИРАНИТЕ АПАРАТИ.СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Абе не ги учете да сядат от малки зад волана, после всеки път ще плачат за това място.... Банков - къртиш"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар