Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Ми пробвай да ги върнеш или да ги замениш за нещо конвертируемо. За кво са ти? Аз се опитвам да гледам Формула 1 и качеството на "ФИЛМ +" е толкова лошо, че ми се отщя да гледам. Как може такова нещо?!? Изключително разочарование - толкова бърза и динамична картина с толкова висока компресия - много несериозно. Гледам го по RTL, там е много по-чиста картината, само дето оня плямпа на суахили.
    Мога да ти кажа ,че качеството никак не е зле. Ф1 беше с доста голям битрей/4-5мб/ на видеото за СД канал.С какъв Приемник си?

Коментар

Еми щом такава картина те задоволява - гледай. Съгласен съм, че "никак не е зле", но аз имам по-високи изисквания, особено за динамична картина, каквато е при предаване от F1. Виж, ако гледах концерт на симфоничния оркестър - ок, ама F1...

Коментар

Формулата си я гледам по Скай спортс на HD и .... нема такъв кеф!А най -големия е, че няма български "коментатори"!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ogi28b написа:
          Еми щом такава картина те задоволява - гледай. Съгласен съм, че "никак не е зле", но аз имам по-високи изисквания, особено за динамична картина, каквато е при предаване от F1. Виж, ако гледах концерт на симфоничния оркестър - ок, ама F1...
          Виж сега,не съм ти написал това за да се заяждам.Казвам ти че сравнение с други бг сд канали филм+ и тв+ са много над тях.Това че ти имаш високи изисквания е съвсем друго.А всичко сравнено с хд е различно.Аз гледам почити и само хд канали с изключение на някой бг телевизии които нямат такъв формат,така че знам какво гледам .Наздраве!!!

Коментар

VIT написа:
            ogi28b написа:
            Виж сега,не съм ти написал това за да се заяждам.Казвам ти че сравнение с други бг сд канали филм+ и тв+ са много над тях.Това че ти имаш високи изисквания е съвсем друго.А всичко сравнено с хд е различно.Аз гледам почити и само хд канали с изключение на някой бг телевизии които нямат такъв формат,така че знам какво гледам .Наздраве!!!
            Аз винаги я гледам по Филм+HD но този път даваха тенис там и я даваха само по Филм+

Коментар

nai7 написа:
              Аз винаги я гледам по Филм+HD но този път даваха тенис там и я даваха само по Филм+
              Голям кошмар беше да се гледат на HD Шарапова и Уилямс. Тъкмо се загледаш по Маша и ти дадат в близък план Уилямс и получаваш шок.
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Ставам все по добра в комуникациите с различни нива на държавните институции.Само две МНОООГО любезни посма до директора на болницата,в която ходя на хемодиализа и вече си имаме нови широки врати.Вече не се налага да се отварят разни ръждясали крила,за да мине количка с пациент/или някой по-дебел /.Имаме си и нова тоалетна,в която можеш да влезеш през вратата с инвалидна количка.Щото преди се налагаше да влезеш до вратата и от там да те дигнат на ръце/ако не си 80+/ Сега на ред е смяна на УЕКИЧКО АМОРТИЗИРАНИТЕ АПАРАТИ.СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

истински фен на фиат, малък но вече знае
                  Прикачени файлове
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба и нашия е бил няколко пъти зад волана:Тази е от нова година в познайте коя кола,а иначе има и прясна от Великден,но не е още на компа.
                    Прикачени файлове
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А познай моя на какво е зад волана
                      Прикачени файлове

Коментар

Тц, младежи ... ето така се прави - караме и говорим по телефона!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Абе не ги учете да сядат от малки зад волана, после всеки път ще плачат за това място.... Банков - къртиш
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

УФ снощи спах само 2 часа така че днеска ще е тежък , но за сметка на това продължителен ден.Освен кафето ме крепи и мисълта че нощните обиколки ще се усетят в месечния фиш.
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Взехме на жената Матиз-че. Поне дизайнът му е фиатски, та се примирих. Голямата щерка (7 год.), като го видя ми заяви, че тва и тя можела да го кара. :D
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Мрън - от сутринта от 8ч до преди малко съм висял в Пирогов, може ли в цяла София да има само една детска урология. Е***си ужаса.

Коментар

Working...
                                X