Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Направих си страхотна екскурзия - Италия, Франция, Испания... Нови хора, нови места, уникален купон.

Коментар

Хваля се: На 15 май 2013 в Ловеч ,финал за КБ .https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...52720015_n.jpg

Коментар

VIT написа:
        Хваля се: На 15 май 2013 в Ловеч ,финал за КБ .https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...52720015_n.jpg
        Оплаквам се:Искрено завиждам на колегата,че няма да мога да отида на финала и да викам за Берое !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          VIT написа:
          Оплаквам се:Искрено завиждам на колегата,че няма да мога да отида на финала и да викам за Берое !
          И аз се оплаквам за същото.На работа съм по време на мача.Иначе ще гледам и ще стискам палци и на 2-та отбора.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба - направих 3 часа плажче и се топнах в морето.Вече мога да кажа ,че се записах за тази година.Оплакване - следващата седмица ми е последната във Варна и имам изпити.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Отняколко седмици ми тропа нещо по предницата. Купих всички носачи ,биалетки и накрайници. Разглабям колата отдясно-задния тампон на носача разбит и шарнира-смених го,всичко друго здраво.Разглабвам лявата страна и...носача на две.Задния тампон дето е самия носач се е счупил там.Жалко че нямам снимки да ви покажа,а носача горкия замина на боклука.И там само носач смених. Сега си имам накрайници и биалетки новички
              Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Ми пробвай да ги върнеш или да ги замениш за нещо конвертируемо. За кво са ти? Аз се опитвам да гледам Формула 1 и качеството на "ФИЛМ +" е толкова лошо, че ми се отщя да гледам. Как може такова нещо?!? Изключително разочарование - толкова бърза и динамична картина с толкова висока компресия - много несериозно. Гледам го по RTL, там е много по-чиста картината, само дето оня плямпа на суахили.

Коментар

Хваля се: Много съм доволен, за 4 часа сменихме съединител, помпа на съединител, и окачване на баба Дедра. Тая кола, дори не си я спомням такава. С радост я сдадох на страшниството, а то с радост я прие с мрънкане - "Тоя съединител не е добре. Много е мек"

Коментар

Оплакване:Счупих си телевизора ...Хвалба:Купих си нов, 3D ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Оплакване:Счупих си телевизора ...Хвалба:Купих си нов, 3D ...
                      Ся като видиш резултатите от гласуването, да не счупиш и новия твМрън - мразя японските коли, цял следобед се лутах с едно Субару смотано.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Още една италианка в гаража Seicento 900 кубика с верига Много готина количка !
                        Прикачени файлове

Коментар

super8 написа:
                          Още една италианка в гаража Seicento 900 кубика с верига Много готина количка !
                          хаха готин регистрационен номер 2012 :D евала и много безаварийниХвалба: брат ми заминава за Англия, ще си изкара някой лев много е надъханОплакване: няма да го има 6месеца и както се дразним и това ще почне да ми липсва Хвалба: колата остава в моите ръце хаха
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Мрън: Ще отбиваме малката така че ни чака поне седмица рев. И аз ще я приспивам ..... ужаааас. Препоръчайте някакви слаби успокоителни
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                              Мрън: Ще отбиваме малката така че ни чака поне седмица рев. И аз ще я приспивам ..... ужаааас. Препоръчайте някакви слаби успокоителни
                              Чичо Джак или Чичо Джон...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ogi28b написа:
                                ... там е много по-чиста картината, само дето оня плямпа на суахили.
                                Регни се в този сайт: http://f1.f-e-n.net/ и ще имаш Ф1 с цялата необходима информация, че даже и "лайф тайминг"! Картината е нетска разбира се, но може да си ги пуснеш като фон или да им следиш времената по сектори, ако си фен де?! Иначе да не съм капо: хвалбата е, че Депеш Мод са велики и недостижими ... поне за моя вкус и разбиране на мЮзиката!Оплакването ми е от колата: върви адски добре, но няква тъпа ламарина или нещо подобно трака, дрънчи отпред и ще ми скъси живота!Не мож я намеря пущината ... ?!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X