Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Весели празници!Понеже нямаме тема"мекици, пици, козунаци, кексове и сладки" се хваля тук:Вижда се, че плетката ми куца, но това е поправимо.
    Оплакване - :D lhristov в преобладаващо мъжки форум чепка теми за плетки, мекици, пици..., и създава напрежение у нас. "Виж хорските мъже какво правят...". Не че нямаме - поне по един на ден изяждаме от доста време насам, ама...жени. Браво, колега, кой каквото и да говори старанието ти е впечатляващо.Хвалба - за 20 лв., с водна шкурка и паста премахнахме две по-малки и една огромна снежинка от предния капак на колата. Едно 7-8 годишно съседско гаменче реши, че като, прибирайки се, им казах да играят на детската площадка, която е точно до паркинга, а не между колите, това означава да рисува с камък по капака. Да, ама след минута беше пребледняло като платно и скимтеше извинения. "Наливането на акъл" оставих на баща му.

Коментар

Оплакване - вкарах колата за смяна на ремъци + някакво скърцане ... оказа се, че предна дясна пружина е счупена и се е забила в биалетката Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Fiat Stilo 115 h.p. 2004
      Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Оплакване : новобоядисания ми преден капак вече е надран мъжката на някоя автомивка... Добре че изглежда плитко о сигурно ще се оправи с пастиране, ама още не смя да я пастирам - нека мине поне месец.Хвалба - утре ще се рупа яко, както сина ми казва " Дядово агне с бабин пълнеж" ... Класика!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
          Мрън - аман от гъзолизци
          Няма спасение от тях. Ама то човек се ражда такъв.Браво, колега lhristov, страхотно изглеждат! Да можеше и да ги пробваме... Хвалба - Денят започна с чукане.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Yavor написа:
            Оплакване : новобоядисания ми преден капак вече е надран мъжката на някоя автомивка... Добре че изглежда плитко о сигурно ще се оправи с пастиране, ама още не смя да я пастирам - нека мине поне месец.
            Затова и съм забранил да се ходи на автомивки, където има четки. Една от черните ни коли един път я бяха мили с четки и на задната врата явно такова търкане е паднало, че след второ пастиране не излезе. Това е оплакване. Оплакване е и че на непознати мивки нямам доверие и в препаратите за безконтактно. Затова и гледам да ползвам едни и същи, защото след една прехвалена ми побеляха черните пластмаси.

Коментар

хвaля се изкaрaх невероятни дни с любимите ми хорaоплaквaм се утре съм нa бaчкaнеехвaля се 1000 мнения

Коментар

Oплаквам се: мразя празниците...

Коментар

Sandra написа:
                  оплaквaм се утре съм нa бaчкaнее
                  Ако искаш аз, а ?
                  ThE_PuNiSHeR написа:
                  т’ва все едно аз съм го писал Хвалба - види им се края
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                    Тоя пък..що така Светли празници са ) Дай по ведро! Наздраве!!!Оплакване: Сам съм по празниците...Оплакване: Прецаках се и си купих някаква скапана боя за яйца и за сефте от доста време нямам хубаво боядисани яйца, а някаква цапаница...Оплакване: Фуфу има проблем и незнам дали е от радиатора или термостата...и се чудя с кое да започна по напред...едното 200лв...другото 350лв... Хвалба: Минаха успешни празници на тема работа...Хвалба: Благоевград...хубав град...хубави хора...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Светли празници... за по-вярващите.Без любимите хора за мен няма празници...

Коментар

Хвалба : Празници са , има пиене без притеснение че на другия ден си на работа .Оплакване : Е то край няма тъз почивка бе , да идва вторник да отивам на работа че вече откачих.

Коментар

kiselo написа:
                          Хвалба: Благоевград...хубав град...хубави хора...
                          И мацки, мацки Оплакване: съжалявам, че няма медицина/стоматология в Благоевград :DХвалба: разходих се за 2дни и се прибрах преди "голямото преселение" :D

Коментар

оплакване: паднах по стълбите и си счупих кракът
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                              оплакване: паднах по стълбите и си счупих кракът
                              лоша работа.леко оздравяване.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - хубаво нещо е тва маторя.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X