Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянките
    Не това е от пътищата
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
      Yavor написа:
      Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянките
      Не това е от пътищата
      Мне, слаба му е музиката в колата. Хвал: Утре съм на гьол Панчарево! :D
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Хвалба - открихме сезона на палатките.
        FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
        ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
        миг невнимание и вече си татко

Коментар

sok1 написа:
          sharpradi написа:
          Yavor написа:
          Не това е от пътищата
          Слаба другия път :P Просто не я бях пуснал защото слушах предницата, та чух задницата...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            sok1 написа:
            sharpradi написа:
            Yavor написа:
            Не това е от пътищата
            Слаба другия път :P Просто не я бях пуснал защото слушах предницата, та чух задницата...
            Kъде го чукаш, то къде се пука? :P
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Yavor написа:
              Кой ти я боядиса?
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

хвaлбa нa хубaво място с хубaви хорa с любимия и дететооплaквaне утре ще гледaм кaто нaтровенa

Коментар

оплакване:Абе къв е тоя живот мам.а му?Писна ми с илюзии да се целувам.И вече не митайте"как си?"моля ви се!!!!!!
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dudulia написа:
                    Yavor написа:
                    Кой ти я боядиса?
                    Митко, в Конуш. На влизане в селото, веднага в дясно. 700 лв цялсотно, с материалите + капак и калник от мене. + 100 за джантите. Доволен съм, поне е ОК.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Много добра цена. Издържи ли на жегите лятото значи всичко е ок.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплакване - вчера всички църкви и манастири в Казанлък бяха окупирани на входовете от просещи роми.Светена вода нямаше т.е беше свършила и отговор на въпроса ми ще има ли ми отговориха незнам.Развалиха ми настроението.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Такъв срам отдавна не съм брал. Идва една съседка която познавам само по физиономия, и ми разправя че три нощи не са спали заради алармата на МОЯТА кола . Паркирам зад блока, защото просто като се прибера след 20:30, отпред няма места, а апартамента ми гледа точно отпред. А направи ми впечатление последните дни, като отключвам че дава още един допълнителен сигнал, демек активирала се е. Ама през деня нищо, егати, нали ми е пред погледа пред работата.Сега като отидох до колата пищеше, спрях я, и от последните етажи на отсрещния блок някоя леля изрева, "Ами редно беше!!!" пууу, добре че беше тъмно да не ме гледат.Трябваше да дойдат да ми кажат още първата нощ, или на портиерите да бяха казали, познават ме, никой нищо... Поне съм благодарен на съседите, че никой не е посегнал на колата.Пищяли са ми коли под терасата, и знам как е, идвало ми е не знам какво да направя, та знам как им е било на хората
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Оплакване почивни дни са а аз съм на работаОплакване не мога да бъда със семейството си Хвалба след горното- няма

Коментар

Гадно е: И аз съм на работа.Ма няма как. Още няколко часа, обаче :D .Весели празници, колеги.И умната на пътя!
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Хвалба - яко почивни дни.Хвалба - открих рънинг сезона, мрън - положението е мега зле
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X