Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sharpradi написа:Yavor написа:Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянкитеStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:sharpradi написа:Yavor написа:Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянкитеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:sok1 написа:sharpradi написа:Yavor написа:Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянкитеManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Yavor написа:Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянкитеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Yavor написа:Хвалба - Алфата е боядисана като чисто нова и със сменена половин предница. Няма хлоп, няма троп, няма скръц...Оплакване - сега па почна да скърца задницата или поне сега се чу... Ебати ’талянкитеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Оплакване - вчера всички църкви и манастири в Казанлък бяха окупирани на входовете от просещи роми.Светена вода нямаше т.е беше свършила и отговор на въпроса ми ще има ли ми отговориха незнам.Развалиха ми настроението.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Такъв срам отдавна не съм брал. Идва една съседка която познавам само по физиономия, и ми разправя че три нощи не са спали заради алармата на МОЯТА кола . Паркирам зад блока, защото просто като се прибера след 20:30, отпред няма места, а апартамента ми гледа точно отпред. А направи ми впечатление последните дни, като отключвам че дава още един допълнителен сигнал, демек активирала се е. Ама през деня нищо, егати, нали ми е пред погледа пред работата.Сега като отидох до колата пищеше, спрях я, и от последните етажи на отсрещния блок някоя леля изрева, "Ами редно беше!!!" пууу, добре че беше тъмно да не ме гледат.Трябваше да дойдат да ми кажат още първата нощ, или на портиерите да бяха казали, познават ме, никой нищо... Поне съм благодарен на съседите, че никой не е посегнал на колата.Пищяли са ми коли под терасата, и знам как е, идвало ми е не знам какво да направя, та знам как им е било на хората
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар