Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - има хора,които не осъзнават, че спешно се нуждаят от психиатър.В случая оплакването е, че колкото и рядко (за щастие), ми се налага да контактувам с тези хора.Хвалба - изкарах 3 страхотни почивни дни с любимия човек - кино, разходка до ""село" и на Витоша...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Хвалба - наближава края на обучението ми във Варна.Оплакване - Все по голяма английска каша става в главата ми ,но както и да е на изпита каквото покажем това ще е.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

джанта 17 ка :P
        Прикачени файлове
        Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Камъни за разбиване ли имаш? :D :D :D
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да се похваля - смях се от сърце на новата реклама на наденицата - те са двама, а ние само петнадесет
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

tyson написа:
              не е толкова лошо колкото си мислех....кара се
              Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
                tyson написа:
                не е толкова лошо колкото си мислех....кара се
                Да бе, и един мармот завива джанти с гаечен ключ В петък излизам в отпуск и щесе върна на работа чак на 8-ми май.Трябваше да пътуваме за 10-тина дни, ама плановете пропаднаха.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дано да не си сток, че тия 17ки трудно се търкалят Хвалба - уредих се за по-продължителен тест драйв на i40
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще ти хареса и ще се оплакваш Оплаквам се: прикарала ми се е немска кола :D

Коментар

vital написа:
                      Оплаквам се: прикарала ми се е немска кола :D
                      Мрън: На мен също

Коментар

Бе и на мен ми се кара 159 Кросвагон ама няма, бил съм малък и глупав.

Коментар

Тесни са 159-ките. Обаче визия и стабилност нямам думи да ги опиша.Оплакване: Не мога да реша дали да ида за риба в събота.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Тесни са 159-ките. Обаче визия и стабилност нямам думи да ги опиша.Оплакване: Не мога да реша дали да ида за риба в събота.
                            Е аз не съм дебел, ше се съберем в тях. Оплакване и от мен - пътуването ми отпада, съответно и риболова дато ти не си решил да ходиш на него и аз да дайда, също.Ще се утешавам на Пънчарево в понеделник.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Хвалба : Оня ден си платих Данък МПС за 5 години - 184 лв. и 14 стотинки , минах ГТП , като ми узакониха и ГУ , подадох си и годишната данъчна декларация .Оплакване : Италианската компания , с която работя , вечно бави производството и светлото бъдеще се очертава такова , като през развитият социализъм . Отделно , мотаят ме за договор за консултантски услуги и всеки месец съм не на тръни , ами на шипове !
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Всичките 5-6 италиански фирми, с които работим или сме работили никога не са спазвали срокове :DПичове са, ама не може да се каже че са точни :D

Коментар

Working...
                                X