Оплакване - има хора,които не осъзнават, че спешно се нуждаят от психиатър.В случая оплакването е, че колкото и рядко (за щастие), ми се налага да контактувам с тези хора.Хвалба - изкарах 3 страхотни почивни дни с любимия човек - кино, разходка до ""село" и на Витоша...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
danzel-jtd написа:tyson написа:Камъни за разбиване ли имаш? :D :D :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Тесни са 159-ките. Обаче визия и стабилност нямам думи да ги опиша.Оплакване: Не мога да реша дали да ида за риба в събота."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Тесни са 159-ките. Обаче визия и стабилност нямам думи да ги опиша.Оплакване: Не мога да реша дали да ида за риба в събота.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Хвалба : Оня ден си платих Данък МПС за 5 години - 184 лв. и 14 стотинки , минах ГТП , като ми узакониха и ГУ , подадох си и годишната данъчна декларация .Оплакване : Италианската компания , с която работя , вечно бави производството и светлото бъдеще се очертава такова , като през развитият социализъм . Отделно , мотаят ме за договор за консултантски услуги и всеки месец съм не на тръни , ами на шипове !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар