....и рибарско столче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И да кажеш после "кълве" ли добре? :D Оплакване: Преди два дни си смених гумите с джантите сам за първи път в живота ми. Вчера (на втория ден) започнах да чувам някакво ромолене отпред, което се чуваше след ускорение, при отнемане на газта. Хвалба: Днес се установи, че на предна лява джанта, 3 от болтовете бяха хлабави Малкият дявол. Чукам на дърво и ги затегнах колкото можах"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
coolboby написа:Irka написа:Alisiq написа:Хвалба: От утре започвам да бягам в парка :D Споделям го на много хора, за да го изпълня :DMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
avvasilev написа:coolboby написа:....и рибарско столчеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Alisiq написа:Хвалба: От утре започвам да бягам в парка :D Споделям го на много хора, за да го изпълня :DPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
S_BANKOV написа:Тая нощ отново феята на зъбките ни е посетила, малкия звяр вече е хишник с два зъбаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Вземала давала - все тая, важното е че сме с два зъба. В събота трябва да дам една ДАЙВА за ремонт на поредния майстор който ще се опита да я оправи. Голям кът за резервни части за тоя модел макари. После следва ремонт на една пръчка за блесна че и потроших водачите без да искам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ХВАЛБА: Имам си покана :D На френски е ама е официална и сега чакам да ми пратят тия дни превода.Френски грам не впрягам оплакване/мъничко/:Скъсаха ми нервите,четири месеца писах и говорих на стена/вервайте тяхната администрация епо-зле от нашата/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Одрах предната броня на Фифолина и от дясно.Вижда се само с взиране и ако знаеш къде да гледаш,ама аз знам и ме дразниЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
petio4528 написа:Хвалба.Не съм само аз спинингист.Какъв е моделът на Дайвата и пръчката?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар