Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: сложих летните гуми - Continental Premium Contact 2 - ужасни са... Малко по-висока скорост в завой и зверско недозавиване... И още: трябва да купувам накладки...

Коментар

Открих сезона на тенис на корт.....Обаче зимната пауза ми се отразила - цели 4 топки извън игрището....

Коментар

Мрън - В събота реших да се скатая от домашното чистене и поех разходката на малкия с количката, СТАРШНО СЕ НАБУТАХ, от 10 часа до 17 часа с едно прекъсване за хранене по обяд. Е краката ми се разбиха от ходене. пп Абе то не е съвсем лошо да разхождаш малкия в парка, има доста приказливи МАМИ с колички Мрън - Ето Ники е закрил, а аз дори и не можах да се организирам да закривам, само някакви пръчки се купуват и само прах събират напоследък.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес малкото чудо става на 3 месеца И за да е според заглавието на темата:Имам за смяна тампони на носачи и задни буферни тампони, ама това са "бели" кахъри...
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ох тате тате, нищо не знаеш още, тате Браво на девойката, вече стой по корем и с вдигната глава.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Пу пу , черно циганче !!!
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

S_BANKOV написа:
                Ох тате тате, нищо не знаеш още, тате Браво на девойката, вече стой по корем и с вдигната глава.
                Ти пък какво се оплакваш? И аз в неделя от 11 до 18 хайманосвах с малкия. За мамите в градинките и парковете си 100% прав
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Ти пък какво се оплакваш? И аз в неделя от 11 до 18 хайманосвах с малкия. За мамите в градинките и парковете си 100% прав
                  А вие нищо незнаете бих казала аз. Нека станат на 1 годинка пък тогава ще видите. за какво чудо иде речОплаквам се малкия вади 4 ри зъба и е хремав и кашля и е кисел като лимон.оплаквам се уморена съм страшно многоооооооооо

Коментар

Не знам кой какво не знае (моята ще стане на 11 след 3 месеца), но хората са го казали: "Малки деца - малки проблеми, големи деца - ...малки бебета!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Хвал: имам си кожен мулти волан Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Мрън - Нито търсенето на оригинален касетофон за Зетата е успешно нито датчика за ABS.Ще взема да купя Фиат или Ланчия за части да имам всичко.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

sok1 написа:
                        Хвал: имам си кожен мулти волан Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                        Оплакване: Нямам си мултиволан, щото един колега ми го отмъкна под носа Хвалба: Имам си фарове от Марея, които светят в пъти по-добре от тези на Бравото.

Коментар

Мрън, мрън : колата ми още не е готова. Щеше да е в събота стана понеделник, днеска казаха вторник, нищо чудно утре да кажат сряда... Нямам търпение вече да я видя боядисана красавицата. Освен това имам 2-3 вечери събиране, щото доста от нещата си ги разглобявах аз. Нямам доверие на майсторите. Хвалба : даже и джантите ми са пръснати. Очаквайте фотосесия като съм готов.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Sandra написа:
                            veselin10 написа:
                            S_BANKOV написа:
                            А вие нищо незнаете бих казала аз. Нека станат на 1 годинка пък тогава ще видите. за какво чудо иде речОплаквам се малкия вади 4 ри зъба и е хремав и кашля и е кисел като лимон.оплаквам се уморена съм страшно многоооооооооо
                            Оффф Колко е хубаво с количката са се разхождате......изкарахме само 9-10 месеца там и после, като се почнаааааааа :D На 3 и нещо е в момента, не спи след обяд, не иска да заспива вечер, само беснееееееееееееее
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Yavor написа:
                              Хвалба : даже и джантите ми са пръснати. Очаквайте фотосесия като съм готов.
                              Очакваме, очакваме Оплакване: карах гоуф 7 и се влюбих :D

Коментар

vital написа:
                                Yavor написа:
                                Хвалба : даже и джантите ми са пръснати. Очаквайте фотосесия като съм готов.
                                Очакваме, очакваме Оплакване: карах гоуф 7 и се влюбих :D
                                Оплакване: аз ще изчакам Голф 37 и тогава ще пробвам.....сигурно ще е догодина Не разбирам аз всяка година да пускаш еднаква безсмислена кола с 1-2 различни елемента
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X