Оплакване: сложих летните гуми - Continental Premium Contact 2 - ужасни са... Малко по-висока скорост в завой и зверско недозавиване... И още: трябва да купувам накладки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мрън - В събота реших да се скатая от домашното чистене и поех разходката на малкия с количката, СТАРШНО СЕ НАБУТАХ, от 10 часа до 17 часа с едно прекъсване за хранене по обяд. Е краката ми се разбиха от ходене. пп Абе то не е съвсем лошо да разхождаш малкия в парка, има доста приказливи МАМИ с колички Мрън - Ето Ники е закрил, а аз дори и не можах да се организирам да закривам, само някакви пръчки се купуват и само прах събират напоследък.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днес малкото чудо става на 3 месеца И за да е според заглавието на темата:Имам за смяна тампони на носачи и задни буферни тампони, ама това са "бели" кахъри..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ох тате тате, нищо не знаеш още, тате Браво на девойката, вече стой по корем и с вдигната глава.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:S_BANKOV написа:Ох тате тате, нищо не знаеш още, тате Браво на девойката, вече стой по корем и с вдигната глава.
Коментар
-
Не знам кой какво не знае (моята ще стане на 11 след 3 месеца), но хората са го казали: "Малки деца - малки проблеми, големи деца - ...малки бебета!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Хвал: имам си кожен мулти волан Yellow_Flash_Colorz_PDT_28Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Мрън, мрън : колата ми още не е готова. Щеше да е в събота стана понеделник, днеска казаха вторник, нищо чудно утре да кажат сряда... Нямам търпение вече да я видя боядисана красавицата. Освен това имам 2-3 вечери събиране, щото доста от нещата си ги разглобявах аз. Нямам доверие на майсторите. Хвалба : даже и джантите ми са пръснати. Очаквайте фотосесия като съм готов.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Sandra написа:veselin10 написа:S_BANKOV написа:Ох тате тате, нищо не знаеш още, тате Браво на девойката, вече стой по корем и с вдигната глава.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
vital написа:Yavor написа:Хвалба : даже и джантите ми са пръснати. Очаквайте фотосесия като съм готов.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар