Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес карах по най-разбития път, който съм виждал до момента - Димитровград - Меричлери - Чирпан. Не ми се верваше какви кратери има, тоя път явно не е пипан откакто е направен някъде в зората на комунизъма.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Tornado написа:
      Оплакване - вече 3-ти месец усилено се занимавам с Английски език и с много усилия се справям с тестовете.Най - зле съм с писането/писане на писма ,доклади и.т.н/ и говоренето...
      Хвалба: Твоето оплакване ни срещна на живо
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Чак вторник на работа :D Днес цял следобед се чудя какво да правя,а бях почивка Уплътних си времето с един ползотворен сън
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

мрън...
          Прикачени файлове
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Да се похваля - имам страхотни колеги от хора, благодарение на които изкарах 1 седмица в Анталия.Истанбул е невероятен мегаполис, много ми хареса.Хвалба - взехме 1 място, а също така награда за най-добре подбрана програма и най-добре изпята турска песен.Усещането да пееш с оркестър е неописуемо!Оплакване - не успяхме да вземем "Гранд при", която беше подплатена с 1000 евро. Оплакване- на връщане ни се развали автобусът, 12 часа висяхме някъде из пущинака, в резултат на което отпадна разглеждането на Измир и Одрин.
            Прикачени файлове
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Мрън: Пак в спешното за високо кръвно!!!

Коментар

dikanio написа:
                Днес карах по най-разбития път, който съм виждал до момента - Димитровград - Меричлери - Чирпан. Не ми се верваше какви кратери има, тоя път явно не е пипан откакто е направен някъде в зората на комунизъма.
                Слаба работа, макар че по това трасе имам в актива си един накрайник изкривен, три джанти съсипани и една перфектна гума с балон. Това за пет години, на три различни коли. Ама има и къде по лоши, проблема е че празния път те предлазполага да настъпваш, а дупките се появяват най изненадващо в ред направен специално да не оцелееш...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

coolboby написа:
                  Мрън: Пак в спешното за високо кръвно!!!
                  Млад си бе човек, недей така....Бягай да спортуваш и промени начина си на хранене и живот...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хвалба.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвалба: докарах си колата донор най на края
                      Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                      Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Оплакване-Акумулатора сдаде багажа.
                        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

да се оплача и тук: откънах средното и крайното гърне на Типото, сега ще търся да купувамлека хвалба: колата ръмжи като ... ... и аз се кефя, дори сложих спортните ръкавици ...
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хвалба - купих си Zelmer 01Z014ST , приятната част е, че беше на промоция, а в сайта на веригата не беше отразено мрън - с нищо не е по-добра от едно NEO/DAEWOO за 60-70лв.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Изкарах си 2 прекрасни дни с приятели! Хвалба: Днес направих фото разходка до Мелник...Оплакване: Останах разочарован от видяното...Хвалба/оплакване: Ходихме на картинг...и ме набиха с 0.005сек...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

От вчера съм с новите дискове,малииии като бегачка е станала Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Сега я чакам и да почне да спира
                                Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                                EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                                EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...
                                X