Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Намерих си най на края що годе подходящ донор на Фиата.Оплакване: Нямам си на идея как да го докарам до Казичене от Обеля 2.
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Оплакване - колко мизерна, дребна и нищожна душичка трябва да си, за да измъкнеш кабел на кабелната и да вземеш съединителната букса?Следващият път какво ще е???Хвалба - отидох до магазина, купих букса за 1лев и си го сложих сама. Както и да звучи!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Тони_Казичане написа:
        ... Нямам си на идея как да го докарам до Казичене от Обеля 2.
        Ако спирачките са в ред с въже, ако не е в движение с пътна помощ би трябвало да стане ?!Похвалката е, че си имам чистак нова генерация на Ф60! Изработката е мноо по-добра от старият, крив макарон, сътворен на тръбогрип.Оплакването е, че не ме кефят едни фуги ... обаче ще ги оправя Поздрави на всички, хубава вечер!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

След седмица умуване,най-после родителското тяло реши:Новата пералня е Miele Novotronic W 155 .Втора употреба,ама като поразгледахме това,което го предлагат за ново ..мани няма такива коптори Втора хвалба:Самолетния билет е купен.Полет 4:30 ч. с 1 прекачване. Оплакване:има,но няма да се оплаквам
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвал: Направиха ми страаашна торта!Мрън: Момата е решила да ме угоява

Коментар

Оплакване - вече 3-ти месец усилено се занимавам с Английски език и с много усилия се справям с тестовете.Най - зле съм с писането/писане на писма ,доклади и.т.н/ и говоренето.Хвалба - остава още малко/месец/ е се завръщам при семейството.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба - купих си нова пръчка за риболов супер яка "гьостерица" предназначена за Дунав и големите язовири.Мрън - май май няма да се ползва толкова активно.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване: Откраднаха ми музиката от Бравата ....

Коментар

Загубих своя добра приятелка

Коментар

dkenanova написа:
                      Загубих своя добра приятелка
                      Съжалявам ГОЛЯМА ХВАЛБА - тая нощ ни е посетила феята на зъбчетата имаме си ЗЪБ и сега малкия е като отварчка за бира
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 значи вече си имаш компания за бирата и пържолите.Днес на работа на "Кукуш"1 след почти 5 месеца работа по пижама у дома

Коментар

оплавам се низка заплата и ме прекараха банките
                          Fiat Tipo 1,4 i.e.
                          1995г.

Коментар

Оплакване: Два много натоварени и напрегнати дни бяха вчера и днес.Хвалба 1: За сметка на това пък бяха също така ползотворни и приключили с положителен резултат.Хвалба 2: Теслата ме радва максимално! Повече от колкото очаквах. Жалко само, че темата е заключена, за да споделя. П.П. Диди, съжалявам за което!
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                              Оплакване: Два много натоварени и напрегнати дни бяха вчера и днес.Хвалба 1: За сметка на това пък бяха също така ползотворни и приключили с положителен резултат.Хвалба 2: Теслата ме радва максимално! Повече от колкото очаквах. Жалко само, че темата е заключена, за да споделя. П.П. Диди, съжалявам за което!
                              Пиши на модератор, за да ти я отключи.
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

Коментар

Оплакване: най скъпото подстригване,докато се стрижех са ми ударили стопа
                                Fat Croma 1.9 16v multijet
                                Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Working...
                                X