Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер! Каква окраска е?По-тъмна или по светла.Много са готини и верни животни. Хвалба:Аха и край на работния ден след час.Ако не мине котка път.
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

оплакване... спука ми се тръбата на чистата вода... голямо кОпане... 40 метра, бетон, плочки... къртене, кОпане, заравяне... разказа ми се играта... за пари не говорим...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

още е с бебешката козина, но се очаква да е светла. Хваля се - най-накрая смених ремък, ролки, масло и водна помпа
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Хваля се - тръгвам за риба, само да си доизпия кафето
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Вече шест месеца зима... От октомври като е почнало да вали сняг, та и днес прехвърча. Тази година май ще си сложа летните гуми като тръгна за България.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

На работа съм ,а така ми се спи....
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Работният ден е към края си.Грабвам си чукалата и отивам на барбекю в гората.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване 1: пре*бах си кръста отново Оплакване 2: с тоя пре*бан кръст: а) няма да мога да работя няколко дни б) е*ати времето, а аз съм вкъщи с пре*бан кръст п.п. Хвалба: най-сетне, чета на спокойствие книга :D

Коментар

оплакване: Краси отива на барбекю, а не се обажда и ние да отидемоплакване: утре съм на работаоплакване: обадиха ми се от НАП за една стара глоба от 500лв.оплакване: едно хубаво детско столче за колата струва колкото цялостно обслужване на фиата
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване : Все още не мога да си взема цялата заплата за февруари месец , добрата новина е че май половината съм взел . Оплакване : След обяд взех да сменям на аудито тампоните на носачите и само проблеми. Тампоните се оказаха все още оригиналните , това добре. Проблема е че голям бой изядоха на единия носач, че да излязат като за капак ухото на единия се проби и сега трябва да го заварям с ЦО. Другия ми направи голям въртел и нямах сили да бия повече с чука и го оставих за утре. Оплакване : Колата е разглобена навън , следователно и ще се сглабя навън , а за да е всичко гадно нещо се заоблачи и ще вали , май май ще сглабям докато ме вали дъжда нека да ми е гадно . Хвалба: Записах се да карам Б+Е категория и инструктора ме похвали че много добре съм усещал нещата и бързо съм възприемал и направо съм бил готов за изпита (днес ми беше първото кормуване от 2часа) :D .

Коментар

Да се похваля: Днес взеха размери и другата седмица ще имам нова дограма на втория етаж . После щори, измазване, вътрешен ремонт на хол, 3-и спални, коридор, баня и тоалетна, нова кухня с уреди и те така.Да се оплача: Много пари ще бъдат затрити
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

nelegalniq написа:
                          Оплакване : Все още не мога да си взема цялата заплата за февруари месец , добрата новина е че май половината съм взел . Оплакване : След обяд взех да сменям на аудито тампоните на носачите и само проблеми. Тампоните се оказаха все още оригиналните , това добре. Проблема е че голям бой изядоха на единия носач, че да излязат като за капак ухото на единия се проби и сега трябва да го заварям с ЦО. Другия ми направи голям въртел и нямах сили да бия повече с чука и го оставих за утре. Оплакване : Колата е разглобена навън , следователно и ще се сглабя навън , а за да е всичко гадно нещо се заоблачи и ще вали , май май ще сглабям докато ме вали дъжда нека да ми е гадно . Хвалба: Записах се да карам Б+Е категория и инструктора ме похвали че много добре съм усещал нещата и бързо съм възприемал и направо съм бил готов за изпита (днес ми беше първото кормуване от 2часа) :D .
                          Аз така се боря за мартенската заплата.Кво стана с ученето ?!хвалба : взех си успешно изпита по Топлотехника и то с 5-ца ))
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба:Сложих вече летните джантета и хаиде на баняОплакване:Заваля дъжд и пак я изцапа
                            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Хвалба: Колата беше сглобена до обяд и всичко мина по мед и масло(или в този случай грес и масло ) . Успях да изпреваря дъжда дет се вика на косъм. И също така открих колко тихо може да бъде в 80-ката като няма дрънкаща предница. П.П. Ученето нещо е в застой в момента и ще видим кога ще остане време за него, че да не направя някоя простотия да запиша и С-кат и тогава хептен ще се оправя :D .

Коментар

Не знам хвалба ли е, оплакване ли е.Намерих си надежден купувач на Кавазака.Сърце не ми дава да го продам... След Сузуки Мародер, Кавазаки Елиминатор е най-красивият серийно произвеждан мотор!http://p1.bikepics.com/2007%5C02%5C0...88949-full.jpg

Коментар

Working...
                                X