Супер! Каква окраска е?По-тъмна или по светла.Много са готини и верни животни. Хвалба:Аха и край на работния ден след час.Ако не мине котка път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
оплакване... спука ми се тръбата на чистата вода... голямо кОпане... 40 метра, бетон, плочки... къртене, кОпане, заравяне... разказа ми се играта... за пари не говорим...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вече шест месеца зима... От октомври като е почнало да вали сняг, та и днес прехвърча. Тази година май ще си сложа летните гуми като тръгна за България.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Оплакване : Все още не мога да си взема цялата заплата за февруари месец , добрата новина е че май половината съм взел . Оплакване : След обяд взех да сменям на аудито тампоните на носачите и само проблеми. Тампоните се оказаха все още оригиналните , това добре. Проблема е че голям бой изядоха на единия носач, че да излязат като за капак ухото на единия се проби и сега трябва да го заварям с ЦО. Другия ми направи голям въртел и нямах сили да бия повече с чука и го оставих за утре. Оплакване : Колата е разглобена навън , следователно и ще се сглабя навън , а за да е всичко гадно нещо се заоблачи и ще вали , май май ще сглабям докато ме вали дъжда нека да ми е гадно . Хвалба: Записах се да карам Б+Е категория и инструктора ме похвали че много добре съм усещал нещата и бързо съм възприемал и направо съм бил готов за изпита (днес ми беше първото кормуване от 2часа) :D .
Коментар
-
Да се похваля: Днес взеха размери и другата седмица ще имам нова дограма на втория етаж . После щори, измазване, вътрешен ремонт на хол, 3-и спални, коридор, баня и тоалетна, нова кухня с уреди и те така.Да се оплача: Много пари ще бъдат затритиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
nelegalniq написа:Оплакване : Все още не мога да си взема цялата заплата за февруари месец , добрата новина е че май половината съм взел . Оплакване : След обяд взех да сменям на аудито тампоните на носачите и само проблеми. Тампоните се оказаха все още оригиналните , това добре. Проблема е че голям бой изядоха на единия носач, че да излязат като за капак ухото на единия се проби и сега трябва да го заварям с ЦО. Другия ми направи голям въртел и нямах сили да бия повече с чука и го оставих за утре. Оплакване : Колата е разглобена навън , следователно и ще се сглабя навън , а за да е всичко гадно нещо се заоблачи и ще вали , май май ще сглабям докато ме вали дъжда нека да ми е гадно . Хвалба: Записах се да карам Б+Е категория и инструктора ме похвали че много добре съм усещал нещата и бързо съм възприемал и направо съм бил готов за изпита (днес ми беше първото кормуване от 2часа) :D .Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Хвалба: Колата беше сглобена до обяд и всичко мина по мед и масло(или в този случай грес и масло ) . Успях да изпреваря дъжда дет се вика на косъм. И също така открих колко тихо може да бъде в 80-ката като няма дрънкаща предница. П.П. Ученето нещо е в застой в момента и ще видим кога ще остане време за него, че да не направя някоя простотия да запиша и С-кат и тогава хептен ще се оправя :D .
Коментар
-
Humppa
Не знам хвалба ли е, оплакване ли е.Намерих си надежден купувач на Кавазака.Сърце не ми дава да го продам... След Сузуки Мародер, Кавазаки Елиминатор е най-красивият серийно произвеждан мотор!http://p1.bikepics.com/2007%5C02%5C0...88949-full.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар