Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - вече си имам резервна гума тип патеричка за Зетата.Оплакване не съм я карал от 2 месеца и акумулатора въпреки ,че го зареждах едва завърта.Оплакване и ГО няма.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба:Приеха ме кадрови войник.Хвалба:Почвам да си карам С кат.,която започнах преди месец.Оплакване:Тая категория е 500 левчета. :D
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Хвалба:Приеха ме кадрови войник.Хвалба:Почвам да си карам С кат.,която започнах преди месец.Оплакване:Тая категория е 500 левчета. :D
        И ти ли вече си с диагноза!?! Шегата настранаЧестито!Къде ще си?
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
          Princo написа:
          И ти ли вече си с диагноза!?! Шегата настранаЧестито!Къде ще си?
          Стара Загора.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Вижте какъв дзвер си имам вече.Нова попълнение на моето семейство. :P
            Прикачени файлове

Коментар

Голямо сладурче.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

fihi написа:
                Къде ще си?
                Казва се "къде ще ти е ППД". Хвал. Снощи се видях с готини хора! Че и останах за закуска... :D
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                  fihi написа:
                  Къде ще си?
                  Казва се "къде ще ти е ППД". Хвал. Снощи се видях с готини хора! Че и останах за закуска... :D
                  Айде ся подробности. Да се оплача: мноооооооооооо ми са спи.
                  Manowar - Татко

Коментар

Хвалба: Вече се установих в Благоевград от 2 дни...подредих всичките багажи...прекарах булсат(вчера) и пуснах интернет(днес)...дори днес имах време да покарам колело ))Хвалба: Парка е много готин!!! Има супер хубави местенца за спускане с колелото през планината! Само да се стопли още малко че да може да карам през реката без да замръзвам!! ))Оплакване: София ми липсва...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Нещо ми е скапано настроението, а видима причина няма.... освен умора, но това е ежедневие....
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                        Нещо ми е скапано настроението, а видима причина няма.... освен умора, но това е ежедневие....
                        Добре дошъл в клуба Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване: утре трябваше да летя за Флорида, но ситуацията наложи отмяна на пътуването....
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dkenanova написа:
                            veselin10 написа:
                            Добре дошъл в клуба Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Не винаги ще е така!
                            Manowar - Татко

Коментар

dudulia написа:
                              Оплакване: утре трябваше да летя за Флорида, но ситуацията наложи отмяна на пътуването....
                              Е що така? Аз тъкмо ти завиждах тихичко благородно...
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хваля се - взех си още едно куче - маламутче. Почти се оплаквам - направи ми спира тока. Голям крадец е - само докато се обърна и е отмъкнала нещо. Добре че го мъкне в леглото си - веднага го конфискувам. Ся вече наистина се оплаквам: вече дръпна на височина и свършиха местата за криене на високо
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X