Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Подадох документи за градината за 4 минути на топло с чай в ръката - което си е напредък спрямо 4-те часа чакане преди 3 години. Голямо нещо бил туй интернета. Сега остава 40 дена да видим дъл ще ни приемат. Оплакване: С това ново часово време хич нв ми се става сутрин.
    Brava 1.6 ELX

Коментар

оплакване-пак съм на работа, оплакване2 снощи се напих и още ми търни главата (кисел съм), Хвалба от утре съм в отпуск дано си отпочина поне малко
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Хвалба: Утре летя за Цюрих и от там с дъъълъг полет за Филаделфия
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Мрън - направили са служебната ни кола в Сф на хармоникаХвал - убедих началникa да купи бензинка и сега ще му продам и монтирам ГИ
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Може да се приеме ,като Оплакване.Решил съм да си купувам куче Болонка ,но виждам че по сайтовете където ги продават не познават парите .Цените не са ми по джоба и ще продължавам да търся явно.

Коментар

emzo написа:
              Хвал - убедих началникa да купи бензинка и сега ще му продам и монтирам ГИ
              А пък той ще се сдобие с безплатен сервиз на ГИ доживот...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

emzo написа:
                Мрън - направили са служебната ни кола в Сф на хармоникаХвал - убедих началникa да купи бензинка и сега ще му продам и монтирам ГИ
                Това последното дали е хвалба, я си помисли ...
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване-пукнах си реброто преди седмица и адски боли при кихане и кашляне.Хвалба-големия син има рожден ден. :D

Коментар

OFF:Реброто ще те боли толкова дни, на колкото си години..... съм чувал

Коментар

Аз счупих 3 ребра преди месец и половина и още ме болят доста Та май боли повече време от годините на които си Днес е приятен ден...засега.
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба:Наградата която спечелих на срещата в Бяло камъне вече е в двигателя на Марчето.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мрън:вчера стъпих върху един пирон и днес ходенето е мъка
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Хвалба:Наградата която спечелих на срещата в Бяло камъне вече е в двигателя на Марчето.
                            Не се ли развали това масло, бе, Краси?
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мазнах на една препечена филийка.Добре се лъзга,значи не е развалено.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба-каляската ми вече е обслужена професионално и смея да твърдя ДВГ-то е в отлично здраве.Оплакване-олекнах с някой лев заради горното,но няма как.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X