Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - тия дни ще изгасне най-накрая гадината -
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
      avvasilev написа:
      Оплакване:Гумаджиите са идиоти!Вече три от общо 16 болта на гумите са с резба 14х1,25 ... стягат като за последно, мамка им!
      Поне на теб ти ги стягат,при мен не бяха стенати след един гумаджия и резултата беше,че колата се търкаля по спирачен диск 15 метра,а си гоних гумата по пътя ... Хвалба:Хубаво време ! :P Хвалба:На 29 март съм на физически изпит за кадрови войник,а седмица по-късно ще разбера и приет ли съм ...
      Хвалба:Взех си изпита ! От 500 точки събрах 429 ... Може да се каже,че съм доволен.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

С новите предни колони звука в колата е много приятен :D Ех ако вървеше поне на половина добре на свиренето....
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба - Петък вечер е!!!Оплакване - утре съм от 6 сутринта на работа...

Коментар

Хвалба - като по чудо почивам събота и неделя. И в понеделник съм от 8,00 на работа
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Седмицата беше уникална благодарение на няколко приятели!Мрън: Петък вечер е , а всички колежки и колеги си заминаха и съм си в къщиМрън: В къщи всички се държат все едно някой им е откраднал биберона за пореден път, а са все хора на 50+, което ме кара тотално да намразя петък, събота и неделя.Мрън: Имах големи планове за фиата, но липсата на финанси все повече и повече го бутат към секцията Продавам авточасти, поради отвратителния вид на купето и интериора, което е жалко защото е на малко километри и с идеален двигател Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвалба: имам си халумин жанти 15"Мрън: Утре ме чака яко шкурене....Мрън2: Трябват сега и 15-ки летни гуми....
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...88455845_n.jpg колата най-накрая след 2седмици и половина при майстор е готова - доволен съм, чакаме 1вото измиване, има си и кусури, но няма как Оплакване: нещо не съм в настроение
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба - купих нов климатик МЕ ГЕ35 (Мицубиши Електрик).Дано ми се оправдаят очакванията.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И ОПЛАКВАНЕ:1.Изтупах телефона на съпругата ми през терасата (без да искам). Резултатът е наполовина нацепен дисплей 2. След това дръжката на бравата за банята ми остана в ръката. Егати и китайските боклуци
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

tyson написа:
                        И ОПЛАКВАНЕ:1.Изтупах телефона на съпругата ми през терасата (без да искам). Резултатът е наполовина нацепен дисплей 2. След това дръжката на бравата за банята ми остана в ръката. Егати и китайските боклуци
                        Пази се от падащи климатици
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: Починах си супер 3 дена в Трявна.Мрън: Прибрах се и се чувствам гадно. Искаше ми се още 2-3 седмици....Мрън2: Утре е понеделник.
                          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                          02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Хвал: вече съм с LED мигалки.
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

много голямо оплакване - тая нощ са ни разбили Типичко. Липсва си ди - то, акумулатора, куфара с инструменти, усилвателят и половината жабка. Ключалката е разбита и е счупен малкият джам.Бесните ме хващат ! Още няколко коли са поломени.
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

ФУК - ФУК - купих си нова риболовна макара за фидера, ДАЙВА супер съм доволен щото я взех намалена на скромната сума от 35лв.Малкия звяр пълзи и стъпва стабилно на краката си, е малко като нивеляшка е ама ще станат нещата. Направих добър шаранов риболов на Долни богров, четери шаранчета на фидер и царевица.Мрън счупих си една от старите макари пак ДАЙВА, тя бе причината да си купя нова.Мрън не ми разрешават отпуск между празниците а ще пътувам.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X