Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    ThE_PuNiSHeR написа:
    Да се оплача... мъчих се да си правя кекс, стана като пица
    В тоя ред при мен кекса се получи уникален. Хвалба!Но пък за сметка на това първия път бисквитената торта я о**ах как си требе. Оплакване!
    За всичко си има първи път. То и аз колко съм окалпазанявал торти кат трева.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Плаче ми се,а не знам защо
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Да предположа: не можеш да дойдеш на срещата в неделя и поради това няма да получиш роза?
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

не е това :D нещо ме друса депресията май ще ми мине ама сега ще си порева и ще седна да се посамосъжалявамколко е гаден живота към мен Между другота още нямам насрочена дата за пътуване до Франция,а си получиха парите нали Май ще се наложи да се говори с тия гадове на междудържавно ниво

Коментар

Диди, наплачи се, няма нищо лошо в това. По добре да си изплачеш мъката отколкото да я таиш в себе си. Поне при мен е така.Радо, първия път и ли се получава повече от добре или изобщо не се получава.Да се похваля: Утре голямото чаве има представление в градината.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Диди, депресията - през май. Сега е пролетна умора. Днес е 20-ти март - първа пролет. :D Ще ти препиша нещо от Левит 5.4(третата от петте мойсееви книги) " Или ако някой се закълне и обяви несмислено с устните си, че ще направи някакво си зло или добро нещо, то каквото и да обяви човека несмислено с клетва, и бъде без знанието му, когато узнае, ще бъде виновен в едно от тях."Иде реч за клетвата. Нищо не освобождава от клетвата. Дори да си я изрекъл несмислено, т.е. без мисъл.Чувал съм, че при жените плачът помага. Ние, мъжете се напиваме. До несвяст и после несмислено обещаваме...Та, твоите хора от Франция ТРЯБВА да са се заклели вече. ЩЕ стане. Вярвай.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Оплакване: Току що минах пред патрулка с 70-90 която стоеше под УНСС и не знам дали са ме снимали защото беше тъмничко .. Хвалба: Почти завърших осветлението на Астрата; Бравата си получи спортни задни пружини и звукоизолация на шофьорската врата (слава богу последна).

Коментар

Да се похваля: Тая година само хубави неща ми се случват. Чувствам се страхотно! С течение на времето, ще се похваля със снимки
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

оплакване: телефона ми се сбъгяса, а всички номера са в него - сега е веселба - не знам кой мми звъни, не мога да се обадя на почти никойвторо оплакване: след работа съм на зъбарррр
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Вече мога да се закълна че малкия звяр майка му го е раждала, голям инат излезе точно като нея Снощи докато вечеряхме, и го държах в мен, малкия гепи едно парче пилешко месо от чинията ми и стана мармалад.около три минути се опитвах да му го взема и после още поне 30 минути да се успокоим и разберем че сме малки още за паржоли. ОБаче пък как я задърпа и засмука, чек кеф ми беше като го гредах. - туй фукня
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Получих много добра новина за моя приятелка.Дано всичко е наред и ще пиша подробно :D

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Вече мога да се закълна че малкия звяр майка му го е раждала, голям инат излезе точно като нея Снощи докато вечеряхме, и го държах в мен, малкия гепи едно парче пилешко месо от чинията ми и стана мармалад.около три минути се опитвах да му го взема и после още поне 30 минути да се успокоим и разберем че сме малки още за паржоли. ОБаче пък как я задърпа и засмука, чек кеф ми беше като го гредах. - туй фукня
                          Баце, моя на 1 година ми дърпа бирата от ръцете и се чудя как да му я взимам...

Коментар

Airfan написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Баце, моя на 1 година ми дърпа бирата от ръцете и се чудя как да му я взимам...
                            Жоро, плашиш ме

Коментар

Не го свиквай от малък по масите Банков Оплакване: И аз съм на зъбар днес, а така ме е страх
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Пу днеска, голяма греда в работата, пет срещи извън офиса и петте куци че и с двата крака. пък колко телефонни разговора напразно проведох не е истина.

Коментар

Working...
                                X