fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не е това :D нещо ме друса депресията май ще ми мине ама сега ще си порева и ще седна да се посамосъжалявамколко е гаден живота към мен Между другота още нямам насрочена дата за пътуване до Франция,а си получиха парите нали Май ще се наложи да се говори с тия гадове на междудържавно нивоЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Диди, наплачи се, няма нищо лошо в това. По добре да си изплачеш мъката отколкото да я таиш в себе си. Поне при мен е така.Радо, първия път и ли се получава повече от добре или изобщо не се получава.Да се похваля: Утре голямото чаве има представление в градината.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Диди, депресията - през май. Сега е пролетна умора. Днес е 20-ти март - първа пролет. :D Ще ти препиша нещо от Левит 5.4(третата от петте мойсееви книги) " Или ако някой се закълне и обяви несмислено с устните си, че ще направи някакво си зло или добро нещо, то каквото и да обяви човека несмислено с клетва, и бъде без знанието му, когато узнае, ще бъде виновен в едно от тях."Иде реч за клетвата. Нищо не освобождава от клетвата. Дори да си я изрекъл несмислено, т.е. без мисъл.Чувал съм, че при жените плачът помага. Ние, мъжете се напиваме. До несвяст и после несмислено обещаваме...Та, твоите хора от Франция ТРЯБВА да са се заклели вече. ЩЕ стане. Вярвай.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Вече мога да се закълна че малкия звяр майка му го е раждала, голям инат излезе точно като нея Снощи докато вечеряхме, и го държах в мен, малкия гепи едно парче пилешко месо от чинията ми и стана мармалад.около три минути се опитвах да му го взема и после още поне 30 минути да се успокоим и разберем че сме малки още за паржоли. ОБаче пък как я задърпа и засмука, чек кеф ми беше като го гредах. - туй фукняКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вече мога да се закълна че малкия звяр майка му го е раждала, голям инат излезе точно като нея Снощи докато вечеряхме, и го държах в мен, малкия гепи едно парче пилешко месо от чинията ми и стана мармалад.около три минути се опитвах да му го взема и после още поне 30 минути да се успокоим и разберем че сме малки още за паржоли. ОБаче пък как я задърпа и засмука, чек кеф ми беше като го гредах. - туй фукня
Коментар
-
Airfan написа:S_BANKOV написа:Вече мога да се закълна че малкия звяр майка му го е раждала, голям инат излезе точно като нея Снощи докато вечеряхме, и го държах в мен, малкия гепи едно парче пилешко месо от чинията ми и стана мармалад.около три минути се опитвах да му го взема и после още поне 30 минути да се успокоим и разберем че сме малки още за паржоли. ОБаче пък как я задърпа и засмука, чек кеф ми беше като го гредах. - туй фукняКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Не го свиквай от малък по масите Банков Оплакване: И аз съм на зъбар днес, а така ме е страх"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Пу днеска, голяма греда в работата, пет срещи извън офиса и петте куци че и с двата крака. пък колко телефонни разговора напразно проведох не е истина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар