Хвалба - през почивните дни свърших мнооого важни неща.Оплакване - аман от комплексари, които като не могат да имат една жена и почват да я обиждат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:Неделя е,слънчево е и бездействам ! http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ако Джони ни помогне обади се на Джак Хвалба - Бях ЦЯЛА седмица в отпуск, разходих се при нашите, организирахме неволно малка форумна среща в Разград на Кауфланд, даже имашеи едно Шуменско Браво със стикер до нас паркирало/ така и не разбрахме коя е девойката в него/Мрън - Не можах да си взема контролния талон, имал съм меплатени актове и фишове, според КАТ нищо че им представих чисто удостоверение по чл. 87 от НАП за липсана задължения. - При тях съм имал и да съм им представил вносните бележки от 2011год. - ХОДИ СЕ РАЗПРАВЯЙ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Хвалба - Бях ЦЯЛА седмица в отпуск, разходих се при нашите, организирахме неволно малка форумна среща в Разград на Кауфланд, даже имашеи едно Шуменско Браво със стикер до нас паркирало/ така и не разбрахме коя е девойката в него/I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
vital написа:Оплакване: нещо рязко ме хвана депресия от ден-два...Хвалбва: боря я с моя приятел Джони...Оплакване: за момента няма подобрение... Пуснал съм се по течението...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:vital написа:Оплакване: нещо рязко ме хвана депресия от ден-два...Хвалбва: боря я с моя приятел Джони...Оплакване: за момента няма подобрение... Пуснал съм се по течението...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
vital написа:Ооо аз си цъкам само класиката mobile :DОплакване: затрупаха ме пациенти, даже ми се сърдят, че им отказвам... Развалят ми удовлетворението от свършената работа с моите пациенти. Вероятно трябва да свикна...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар